”Astăzi viața mea este mai bună fără tine” își spun Tiziano Ferro și Ana Guerra | Acepto Milagros – Banat FM

Artistul italian Tiziano Ferro și cântăreața de origine spaniolă Ana Guerra formează un duet electrizant în videoclipul noului single ”Acepto Milagros”. Piesa vorbește despre acceptarea sfârșitului unei relații puternice și înflăcărate.

”Acepto Milagros” a fost lansat în urmă cu câteva săptămâni și în variantă solo, cu versurile în limba italiană (”Accetto miracoli”). Ca duet, însă, capătă o căldură aparte. Confesiunea lui Tiziano Ferro se transformă în dialog, vocea puternică, dar sensibilă, a artistei spaniole Ana Guerra oferind acestei balade o altă deschidere către public. În versurile piesei, cei doi își mărturisesc sentimentele, concluzionând că ruperea relației pe care au avut-o a fost cea mai bună decizie: ”Hoy mi vida es mejor que cuando estabas” (”Astăzi viața mea este mai bună fără tine”).

Single-ul ”Acepto Milagros” este produs de Timbaland și este primul extras de pe noul album al lui Tiziano Ferro. Cel de-al 7-lea disc din cariera artistului italian se numește ”Accetto miracoli” și va fi lansat pe 22 noiembrie.

De interes:  ANM anunță temperaturi anormale pentru luna ianuarie - Care e prognoza

La 39 de ani, Tiziano Ferro este unul dintre artiștii cu cele mai bine vândute albume din Italia. Discurile ”Nessuno è solo” și ”Alla mia età” au fost certificate cu diamant, cel de-al 5-lea album, ”L’amore è una cosa semplice”, fiind materialul cu cele mai mai vânzări din Italia în 2012. La nivel internațional, albumele lui Tiziano Ferro s-au vândut în peste 15 milioane de exemplare.

În România, Tiziano Ferro s-a făcut remarcat prin piese precum ”Perdono” și ”Imbranato”, ce au fost hituri și în Spania, Italia, Austria, Olanda și Belgia.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.