Femeile plâng si bărbații se îmbata

femeile-plang-si-barbatii-se-imbata

Cam asa a fost întotdeauna. Femeile au vărsat lacrimi de durere si suspin in urma cretinilor care le-au lasat cu ochii in soare iar bărbații si-au înecat de fiecare data dorul si trăirile in cel mai de rahat pub din spatele blocului. Nu e tocmai o idee buna sa iti cheltui un salariu întreg pentru a uita de tine si de partenera care te-a făcut atât de mult sa suferi. O femeie care si-ar fi dat toti banii pe ultimul racnet de poșeta dar care nu a dat doi bani pe tine. La fel cum nu este o idee prea inspirata sa bocești dupa un prost care te-a înșelat si a plecat cu prima femeie ce si-a desfăcut picioarele „ostentativ” si mult prea repede.

Sa iti plângi de mila si sa suferi ca un câine fara stăpân pentru cineva care nu te-a meritat inseamna sa te pedepsești singur. Iar atunci cand ții un partener nepotrivit pe langa tine inseamna sa ții locul iubirii ocupat. Si pentru ce? In primul rând, pentru cine? Tehnicieni corupți ai sentimentelor exista peste tot. Atât in rândul femeilor cât si de cealaltă parte. De impostori emoționali e plin pământul. Sa regreți astfel de tipologii este ca si cum te-ai anula ca individ. Din contra, bucura-te si mulțumește-i celui de Sus ca ai scăpat de ei. Iar pe viitor încearcă sa fii mai atent, in primul rând la tine, si mai apoi la ceea ce atragi in Viata ta.

De interes:  Prinși băuți sau drogați la volan: Au fost întocmite dosare penale.

Chiar zilele trecute ascultam o poveste destul de trista a unei femei care isi bocea fostul cu lacrimi de crocodil, zi de zi, noapte de noapte, timp de 3 luni de zile. Un fost care o bătea, o înșela si nu ezita sa o jignească la fiecare colț sau cearta trăită in doi. Un fost care nu făcea nimic cu Viata lui dar facea totul pentru a o strica pe cea a oamenilor din jurul sau. Sa suspini dupa un asemenea individ e ca si cum ti-ai semna singur condamnarea. Exemplul perfect de masochism emoțional.

Oamenii nu isi dau seama ce au pierdut decat atunci cand se intampla sa piardă acel ceva sau cineva. Însă, uneori e mai bine sa pierzi pe cineva care nu te-a meritat decat sa te pierzi pe tine, crezând ca merita!

Viata este frumoasa. Pe cât este de frumoasa, pe atât este de scurta. Ea nu trebuie plansa si nici bocita. Ea trebuie trăită. Trăită bine si langa oameni potriviți sufletului tau. Sa te scuturi de praful trecutului si sa îngropi balastul suferinței este semnul celor puternici.

De interes:  Poliția vine cu rectificări – alcoolemie 0 în cazul accidentului de motor de joia trecută de la Reșița – Banat FM

A celor care au înțeles ca Viata nu se termina atunci cand partenerul nepotrivit pleacă de langa tine. Ea atunci incepe!

Citeste mai multe pe:

https://www.facebook.com/alexandruchermeleu

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.