Arta masajului, stăpânită dumnezeiește la Roabaris Relax, în Reșița

De ce să ignori, când poți îngriji sau remodela? Sănătatea a devenit doar o modă sau o conștiință trezită la viață?

Viața agitată a omului modern restrânge tot mai mult timpul liber pe care fiecare dintre noi ar trebui să și-l acorde. Programul de lucru încărcat, problemele cotidiene sunt bucăți mici de puzzle care construiesc zilnic imaginea unui tipar îmbătrânit, obosit și ancorat departe de viața echilibrată, de care ar trebui să se bucure trupul și mintea.

Fie că este pentru înfrumusețare, sănătate sau pur și simplu de relaxare, masajul reprezintă un prilej pentru răsfățul și îngrijirea corpului, care nu ar trebui să fie ignorat. Salonul Roabaris Relax din Reșița oferă o gamă ultra variată de servicii atât de masaj: de relaxare, anticelulitic, terapeutic, energetic, drenaj limfatic, reflexoterapie, cât și de remodelare, precum: cavitația, radiofrecvența, vacuumul sau electrostimulare. Dacă echilibrul dintre minte și trup este necesar pentru tine sau pur și simplu vrei să te menții în formă, Salonul Roabaris Relax e locul potrivit!

Sunt pe piață din 2010, am plecat cu o simplă masă dintr-o pasiune intuitivă, venită instantaneu și am ajuns să fac acest salon care zic eu că este reprezentativ pentru orașul nostru. (…) Avem un aparat de epilare definitivă de ultimă generație, un laser depilight pro care funcționează aproape fără durere și nu transmite acea arsură sau senzația de arsură cum transmit IPL și ceara. Ședințele scad semnificativ, sunt maximum 8 ședințe care se fac și una pe an poate de întreținere. Celălalt aparat este tot cu lipolaser, pentru slăbire și remodelare, se folosesc niște diode cu două frecvențe de laser care se aplică pe corp și ajută la topirea stratului adipos.”, declară Sorin Radu, administratorul acestui business.

De interes:  Avantajele unui tocător de crengi Rotakt

Fiecare aparat este diferit și îi este atribuit un rol în ecuație, însă există și persoane sceptice cărora le este frică să apeleze la această tehnologie nouă, pentru a nu avea organele afectate ulterior. Este necesar însă de știut faptul că sănătatea nu va fi tulburată în niciun fel, întrucât aparatele se adresează strict țesutului adipos: „Tot ce este cu laser, cu cavitație radiofrecvență, toate se adresează strict țesutului adipos și atât. Deci nu ajunge la organe. Nu influențează organele cu absolut nimic doar dacă, Doamne ferește, sunt probleme, cancer și alte chestii unde avem contraindicații inclusiv că e masaj sau orice altceva, dar nu avem cum să știm dacă clientul nu ne informează”.

De asemenea, doamnele și domnișoarele ar trebui să știe că dispariția totală a celulitei reprezintă un mit, dar este necesar să ne îngrijim corpul și să avem un stil de viață echilibrat: „Celulita nu va dispărea niciodată pentru că tot timpul mâncăm, tot timpul avem stilul de viață pe care îl avem, nu putem să facem tot timpul sport să ne întreținem, inclusiv sportivele au celulită pentru că așa este corpul făcut. Ce ne interesează? Ne interesează să nu se vadă acea celulită. Partea inestetică putem să o aducem la o reducere de aproape de 90%, poate și 100%, doar dacă se ține un stil sănătos de viață, sport și, bineînțeles, masaj și atunci toate acestea combinate duc la aspectul acela în care trebuie să arate piciorul sau corpul și să fie toată lumea mulțumită.”, a ținut să menționeze Sorin Radu.

De interes:  De la „cârpeli” la șosea fără gropi și „valuri”. Un alt drum județean din Timiș va fi modernizat!

Pe lângă clasicul masaj terapeutic, masajul energetic reprezintă un element de noutate, însă nu toți oamenii tratează cu deschidere această zonă: „Când vorbești de energii, se duc gândul la lucruri necurate, că așa e Biserica. Energia este a fiecăruia și dacă știm să o folosim, e benefică pentru noi. Pentru că noi ne vindecăm, nu ne vindecă pastila pe care o dă doctorul. (…) Să sperăm că generațiile care vin vor fi mai deschise la terapiile complementare și o vor folosi mai bine”.

Aceeași atitudine este atribuită și acupuncturii, metodă folosită de mii de ani de către chinezi. În vreme ce asiaticii sunt extrem de deschiși la aceste proceduri, românii afișează o oarecare reticență, procentajul clientelei pentru acest serviciu fiind de 1-2%.

Pe viitor, Radu Sorin își dorește să transmită arta masajului și altor persoane, formând o echipă de tineri și dezvoltându-și afacerea. Salonul Roabaris Relax este situat pe Bd. A. I. Cuza nr. 20 (Blocul Fetelor  în spate), iar informații suplimentare se pot obține la numărul de telefon: 0745 684 939.

De interes:  Investiții de peste 1 miliard de euro, în 20 de ani de ADR Vest!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.