Apa potabilă, oprită parțial la Anina și Moldova Nouă. Aquacaraș se luptă iar cu avariile din rețea – Banat FM

Apa potabilă, oprită parțial la Anina și Moldova Nouă. Aquacaraș se luptă iar cu avariile din rețea

Locuitorii din Anina sunt atenționați în legătură cu întreruperea furnizării apei potabile în mai multe cartiere. Având in vedere că a apărut o defecțiune la una dintre pompele din cadrul Stației de Pompare Grota Morii, vor apărea probleme în asigurarea furnizării apei potabile în Cartierele Steierdorf, Sigismund si Colonia Sommerfrische. Ca urmare a acestui fapt, Aquacaraș SA anunță că se va întrerupe alimentarea cu apă potabilă în această seară, începând cu orele 23.00 până la remedierea situației. Vor fi afectati toti consumatorii din Cartierele Steierdorf, Sigismund si Colonia Sommerfrische.
La reluarea serviciului de alimentare cu apă potabilă, este posibil să apară apă tulbure la robinetele consumatorilor din cartierele menționate. Deoarece această perturbare va fi de scurtă durată, se recomandă utilizatorilor să nu folosească apa în scopuri potabile până la limpezirea ei completă. Dacă situaţia persistă utilizatorii pot apela Dispeceratul Central al SC Aquacaraş SA la tel. 0255/215643, Exploatarea Anina la tel. 0255/240093.
Fără apă au rămas astăzi, timp de câteva ore, și cetățenii de pe strada Vasile Alecsandri din Moldova Nouă. În vederea remedierii prompte a unei avarii apărute la conducta principală, apa e oprită între orele 12.00 – 18.00. Lucrarea va fi executată în intervalul orar specificat de către personalul S.C. Aquacaras S.A. La reluarea serviciului de alimentare cu apă potabilă, eventualele probleme pot fi semnalate de cetățeni la Dispeceratul Central al S.C. AQUACARAȘ S.A, tel. 0255 – 215643, Sucursala Moldova Nouă, tel. 0255-540857.

De interes:  Marcel Ciolacu: Vom respecta tot angajamentul făcut faţă de dascăli

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.