Angelina Jolie & Alicia Vikander: Două fețe ale lui Lara Croft în filmul “Tomb Raider”

Tomb Raider este un film de acțiune-aventură din 2018 regizat de Roar Uthaug și bazat pe jocurile video cu același nume. În centrul acțiunii se află personajul principal, Lara Croft, interpretată de Angelina Jolie.

Filmul începe cu o tânără Lara Croft (interpretată de Alicia Vikander) care este o tânără independentă și determinată, dar care încă nu și-a găsit scopul vieții ei. După ce tatăl ei, Richard Croft (interpretat de Dominic West), dispare sub mysterious circumstances, Lara se vede forțată să ia în considerare moștenirea sa și să înceapă să caute adevăratele sale rădăcini.

Lara se alătură unui echipaj de căutători de comori care o ajută să-și găsească tatăl, dar acțiunea se complică atunci când se întâlnește cu o organizație malefică care dorește să folosească comorile descoperite de echipaj pentru scopuri malefice.

Angelina Jolie, care a jucat personajul principal în seria originală de filme Tomb Raider din 2001 și 2003, este considerată de mulți drept “fața” acestui personaj și a adus un renume de renume acestei francize. În acest film, Vikander își aduce propriul stil la personaj, dar își păstrează spiritul determinat și curajos al lui Croft.

De interes:  Cum sa alegeti o rochie de seara pentru a arata ca o diva de la Hollywood

Filmul oferă o acțiune palpitantă și o distribuție solidă, inclusiv o prestație bună din partea lui Vikander. De asemenea, este o reprezentare modernă a personajului Croft, care subliniază puterea fizică și intelectuală a personajului, precum și importanța independenței și a puterii de a lua decizii.

Filmul oferă și o varietate de locații exotice, precum Hong Kong și insula tainică, unde se desfășoară acțiunea filmului. Acestea aduc un element de frumusețe și mister la poveste, ținând publicul lipit de ecran. Efectele speciale sunt impresionante, oferind o reprezentare credibilă a luptelor și a pericolelor la care se confruntă personajele.

În concluzie, “Tomb Raider” este un film de acțiune-aventură captivant, cu o distribuție solidă, efecte speciale impresionante și o reprezentare modernă a personajului principal, Lara Croft. Angelina Jolie a stabilit un standard înalt pentru acest personaj și Vikander își face o treabă excelentă în a-l întruchipa pe ecran. Filmul merită văzut, atât de către fanii francizei cât și de către cei care sunt noi în universul Tomb Raider.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.