Am acordat o mică distincție, care a constat în înmânarea unei diplome de Onoare către domnul Mihai Căldăraru. Prin acest mic semn simbolic mi-am arătat recunoștința pentru implicarea acestuia în activitățile filantropice derulate de acesta” – Minodora Ilie.

Se acordă Diplomă de Onoare şi Preţuire pentru activitate umanitară exemplară pentru activitățiile filantropice desfășurate în mai multe oraşe din ţară!

Mihai Căldăraru și-a regăsit familia abia după vârsta majoratului, însă a continuat să-și trăiască viața singur, pe cont propriu. Prima slujbă a fost aceea de ajutor într-un restaurant, la spălat de vase. Bătăile luate în orfelinate l-au marcat pentru tot restul vieții. Supliciul îndurat pe toată perioada copilăriei i-a dat și un sens în anii ce au urmat, acela de a sări în ajutorul celor necăjiți, asa cum a fost și el. Din anul 2011 s-a dedicat celor nevoiași, după ce a „pus pe roate” Direcția Generală de Asistență Socială AEDOPS România.

“Ajutorarea celor nevoiaşi” este sloganul care îl ține în activitate și în ziua de astăzi.

De interes:  Descopera muzica printr-o chitara acustica

Tot sprijinul cerut pentru cei nevoiași constă în alimente, haine, dulciuri și alte produse de strictă necesitate precum cele igienico-sanitare.

Munca de ajutorare a celor nevoiași are și o răsplată pe măsură„, spune Mihai Căldăraru citat de Revista Click.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.