Andreea Ignat, candidata PNL Caraș-Severi la funcția de primar al comunei Cărbunari speră că se poate! “ Pentru că nu-i așa , se poate și la Cărbunari!”

Anul acesta, comuna Cărbunari are speranța că totul se va mișca!

Pentru funcția de primar a comunei se lupta Andreea Ignat, candidata la PNL Caraș-Severin!

Andreea Ignat,  face parte din categoria tinerilor care doresc să schimbe cât mai multe lucruri!

Comuna Cărbunari are nevoie de un om tânăr, un om cu experiența , cu devotament , care crede că se poate!  A venit timpul ca această comună să cunoască beneficiile proiectelor europene , dar și locuitorii să vadă cu adevărat potențialul acestei comune!

Andreea Ignat este absolventă a două facultăți ale Universității ”Eftimie Murgu” Reșița, Administrație Publică – promoția 2007 și Asistență Socială – promoția 2009, toate încununate cu
absolvirea masteratului Managementului Administrației Publice. Are tot suportul teoretic specific administrației publice, dar și experiența lucrului cu omul.

Pentru că își dorește cu adevărat să câștige această funcție , Andreea Ignat și-a demonstrat in câteva zile potențialul și  in fața premierului Ludovic Orbán prin energia și devotamentul ei!

De interes:  Pana si certurile cu tine sunt Frumoase… – Banat FM

In același timp, Andreea Ignat,  este susținută și de de Partidul Național Liberal care are numai cuvinte de laudă asupra ei și cărora le este recunoscătoare pentru intreg sprijinul!

”Am avut onoarea să mă întâlnesc cu domnul Premier al României – domnul Ludovic Orban, Ministrul de Interne al României – domnul Marcel Vela și viitorul Președinte al Consiliului Judeţean Caraș- Severin – domnul Romeo Dunca, iar domniile lor m-au asigurat de toată susținerea în proiectele pe care le am ca și viitor primar al comunei Cărbunari. 

Exemplul meu în viitorul mandat ca primar al comunei Cărbunari este
domnul Primar al Reșiței – Ioan Popa! 

Mândră să fiu susţinută de Ministrul de Interne al României
– domnul Marcel Vela și de viitorul Președinte al Consiliului
Judeţean Caraș-Severin – Domnul Romeo Dunca “ – declară Andreea Ignat!

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.