Alertă pe Semenic! Tânăr de 26 de ani, rătăcit pe munte

Încă de aseară, autoritățile au plecat în căutarea lui Gabriel, tânărul care s-a rătăcit pe Semenic, la cules de bureți. Misiunea a fost sistată la scurt timp din cauza zonei greu accesibile, dar în această dimineață jandarmi, salvamontiști, polițiști și voluntari au plecat din nou să îl caute.

Alarma s-a dat aseară, după ora 22, prin apel la numărul de urgență 112. Un tânăr de 26 de ani a plecat cu alți 5 apropiați la cules de bureți, dar s-a pierdut de grup și n-a mai fost găsit.

„Aseară, 3 mai, la ora 22.29, prin sistemul 112, s-a sesizat faptul ca un tânăr în vârsta de 26 ani s-a rătăcit în zona Botul Calului, din masivul Semenic. În urma celor sesizate, polițiști și voluntari din localitatea Borlovenii Vechi au început căutările, dar din păcate Gabriel nu a fost găsit, zona este foarte greu accesibilă pe timpul nopții”, transmite Marius Săndulescu, purtătorul de cuvânt al jandarmilor cărășeni.

De interes:  Alegerea pantofilor si sandalelor potrivite pentru copii pana in 5 ani

Căutările au fost reluate astăzi, la primele ore ale dimineții. „Jandarmii montani, alături de salvamontiștii cărășeni au plecat dinspre Platoul Semenic spre zona unde a fost văzut ultima dată tânărul”, mai spune Săndulescu. La misiune participă și polițiști, dar și voluntari.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.