Încă de aseară, autoritățile au plecat în căutarea lui Gabriel, tânărul care s-a rătăcit pe Semenic, la cules de bureți. Misiunea a fost sistată la scurt timp din cauza zonei greu accesibile, dar în această dimineață jandarmi, salvamontiști, polițiști și voluntari au plecat din nou să îl caute.

Alarma s-a dat aseară, după ora 22, prin apel la numărul de urgență 112. Un tânăr de 26 de ani a plecat cu alți 5 apropiați la cules de bureți, dar s-a pierdut de grup și n-a mai fost găsit.

„Aseară, 3 mai, la ora 22.29, prin sistemul 112, s-a sesizat faptul ca un tânăr în vârsta de 26 ani s-a rătăcit în zona Botul Calului, din masivul Semenic. În urma celor sesizate, polițiști și voluntari din localitatea Borlovenii Vechi au început căutările, dar din păcate Gabriel nu a fost găsit, zona este foarte greu accesibilă pe timpul nopții”, transmite Marius Săndulescu, purtătorul de cuvânt al jandarmilor cărășeni.

De interes:  Restanța s-a plătit, depunctarea rămâne! Informatica Timișoara rămâne penalizată în clasament

Căutările au fost reluate astăzi, la primele ore ale dimineții. „Jandarmii montani, alături de salvamontiștii cărășeni au plecat dinspre Platoul Semenic spre zona unde a fost văzut ultima dată tânărul”, mai spune Săndulescu. La misiune participă și polițiști, dar și voluntari.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.