Gheorghiță a precizat că, dacă Agenția Europeană a Medicamentului va autoriza serul de la Pfizer și pentru copiii mai mici de 16 ani, campania de imunizare se va extinde în cadrul evenimentului. 

”Intenționăm să organizăm, în perioada 31 mai – 1 iunie, un maraton la nivel național pentru vaccinarea copiilor din grupa de vârstă 16-18 ani. Dacă, până la acel moment, vom avea și autorizarea pentru grupa de vârstă 12-15 ani, avem în plan această activitate de vaccinare. Ne-am dori să funcționeze neîntrerupt cel puțin 24 de ore încât să dăm posibilitatea unui număr cât mai mare de tineri, adolescenți, copii să se poată prezenta în centrele de vaccinare, evident însoțiți de un aparținător”, a spus medicul militar. 

Agenția Europeană a Medicamentului ar putea autoriza vaccinul pentru copiii de peste 12 ani până la finalul lunii mai, a mai precizat Gheorghiță. Detalii sunt disponibile AICI

Citește și: ”Aproape 4 MILIOANE de români, vaccinați anti-Covid. Valeriu Gheorghiță, date la zi despre rata de imunizare din țară”

De interes:  Nicio persoană nu s-a vaccinat la medicul de familie, în a doua zi a proiectului pilot de la Timișoara

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.