Cei care lucrează într-un sex shop sunt cu toții de acord că dacă ar fi să se alcătuiască un fel de clasament al celor mai populare, dar și vândute articole, pe primul loc s-ar clasa, cu siguranță, acele vibratoare despre care toate femeile care le-au încercat au avut doar cuvinte de laudă. Urmează jucarii sexuale pentru barbati, lenjerie sexy și cătușe. De aceea, am decis ca în rândurile următoare să îți prezentăm câteva mituri, mai mult sau mai puțin fondate, despre vibratoare.

Folosite doar pentru propria plăcere

Nu, deloc, vibratoarele se dovedesc unul dintre cele mai kinky accesorii prin care îți poți condimenta viața sexuală de cuplu, și pot fi folosite, cu reală plăcere, de ambii parteneri, care vor avea parte de noi senzații. Da, nu este nicio problemă să folosești vibratorul și pentru a-ți dărui singură momente de plăcere, dar asta nu înseamnă că nu poate fi folosit și în viața intimă a unui cuplu.

De interes:  Cele mai bune 4 cocktailuri făcute cu siropuri naturale

Vibratorul înlocuiește slaba prestație a partenerului

În unele cazuri să zicem că ar fi o propoziție adevărată, dar sunt prea puține acestea, pentru a putea susține că este vorba despre o afirmație general valabilă. Pur și simplu unele femei vor ceva mai multă acțiune în pat, așa că vibratorul poate să le ajute să aibă parte de senzații duble de plăcere, unele provocate de partener și altele de acest instrument. În plus, bărbații deschiși la minte vor fi cu adevărat încântați să le ofere partenerilor șansa de a simți plăceri sexuale de neegalat.

Doar vibratorul îți provoacă orgasmul

Din nou, un mare mit nefondat. Nu înseamnă că dacă ai avut o dată orgasm cu ajutorul vibratorului, de acum încolo doar așa vei reuși să ajungi în punctual culminant. Este adevărat, orgasmul provocat de un vibrator poate fi ceva mai rapid, dar asta nu înseamnă că îl înlocuiește pe cel de care este responsabil partenerul.

Provoacă dependență

De interes:  Ruby a stins lumina și le-a arătat calea petrecerii oțelarilor veniți la Ruga de la Oraș

Este, cu siguranță, o mare exagerare. Vibratorul nu are cum să provoace dependență, pentru că nu conține nicio substanță cu acest efect. Prin urmare, lasă deoparte toate aceste mituri prostești și bucură-te de o viață sexuală activă, în care să își facă loc și un vibrator!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.