Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că pe DN 6 Lugoj-Caransebeș, la ieșire din localitatea Lugoj, s-a produs un carambol în care au fost implicate patru autotrenuri și un autoturism.

Potrivit primelor date, patru persoane au suferit răni ușoare, fiind evaluate medical. Traficul rutier este oprit pe un sens, circulându-se pe celălalt fir, alternativ.

„În cursul acestei zile polițiștii lugojeni au fost sesizați să intervină la un accident de circulație petrecut pe DN 6 între localitățile Lugoj și Lugojel, din județul Timiș în care au fost implicate 4 autotrenuri și un autoturism.

În urma impactului a rezultat rănirea a 4 persoane, respectiv conducătorul auto al unui autotren, un bărbat de 34 de ani, conducătorul autoturismului, un bărbat de 57 de ani și a 2 femei, de 57 și 64 de ani, pasagere în autoturism.

În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă”, au transmis, joi, reprezentanții IPJ Timiș.

De interes:  18 iunie – Banat FM sound factory

Sursa: Realitatea de Timis

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.