O femeie nu are nevoie de botox si nici de silicoane – Banat FM

O femeie nu are nevoie de botox si nici de silicoane

Nu are nevoie de o oglindă pe care sa o poarte pentru a sti mereu cat este de frumoasă. Nu trebuie sa fie parfumată zi de zi pentru a putea s-o recunoști din multimea nebună din jurul tau. Singurul ei parfum e zâmbetul pe care-l poarta cu atata elegantă prin vântul sufletului.

O femeie nu are nevoie de tocuri înalte. Poate doar uneori. Atunci cand picioarele ei fine sunt admirate in secret de același barbat ce nu a uitat sa-i șoptească iubirea. Nu are nevoie de cristale si nici de diamante atunci cand chipul ei plăpând strălucește mai puternic decât orice piatra rară.

O femeie nu are nevoie de mașini scumpe si nici de bărbați care sa le conducă. 🙂 Poate doar in fata altarului si mai departe de atât. 🙂

Nu are nevoie de cocktailuri si nici de elixiruri promise ființei. Atunci cand singurul cocktail atât de dulce este o minte si o inima ce se împăca sub aceeași liniște.

De interes:  Școlarele de Natație, o reușită. Peste 270 de sportivi au luptat pentru medalii în cadrul competiției de la Reșița – BANAT

O femeie nu are nevoie de Botox si nici de silicoane. O femeie are nevoie de atitudine,
încredere in sine si de un barbat care sa îi fie alături. Întotdeauna!

O femeie are nevoie de… Ea! 🙂

Citeste mai multe pe:

https://www.facebook.com/alexandruchermeleu

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.