A mai rămas o zi până la PLAI! Rețeta ediției cu numărul 14 este una specială

11 concerte world music, proiecții de filme, expoziții, foodcourt și peste 60 de activități menite să nască și să cultive pasiuni acesta este pachetul cu care vine în acest an Festivalul PLAI. Fiecare ediție este o poveste, iar pentru cea cu numărul 14 organizatorii au pregătit ceva special. 

Participanții sunt așteptați vineri, de la ora 18.00, în grădina Muzeului Satului Bănățean pentru a afla cu ce schimbări va încânta PLAI 2019. Intrarea se va face pe lângă Grădina Zoologică, iar publicul va avea parte de concerte Sonido Tupinamba, Nubyan Twist, Bebel Gilberto. Noaptea va fi încheiată de Panjabi MC.

Zilele de sâmbătă și duminică încep la ora 12.00 cu o mulțime de ateliere și activități pentru toate vârstele; ateliere de inginerie genetică, de ilustrație, de cioplit în lemn, de făcut coronițe din flori, de făcut cosmetice naturale, prezentarea primilor pași de kizomba. Publicul se va putea bucura și de degustări de vin, cafea și ciocolată, mâncare tradițională arabă și din Afganistan, alături de migranți și refugiați stabiliți în Timișoara, dar și posibilitatea de a avea o experiență de fine dining în curtea unei case din cadrul muzeului.

„PLAI a mers mereu dincolo de muzică, aducând în față oameni, proiecte, inițiative care fac comunitățile noastre mai funcționale, deschise. Pentru noi, agenda activităților din timpul zilei este sufletul festivalului. Programul din 2019 este generos datorită tuturor celor care au ales să contribuie la el.”, au transmis organizatorii.

PROGRAM:

De interes:  Cine plătește taxele la câștigurile în cazinouri?

Vineri 13, septembrie 

19:00 Sonido Tupinamba

20:30 Nubyan Twist

22:00 Bebel Gilberto

23:45 Panjabi MC

Sâmbătă, 14 septembrie

19:00 Balkan Taksim

20:30 Amira Kheir

22:00 Red Baraat

23:45 Bosq

Duminică, 15 septembrie

19:00 47Soul

20:30 Orange Blossom

22:00 Gili Yalo

Abonamentul PLAI poate fi achiziționat la prețul de 98 de lei, online de pe www.plai.ro și fizic de la librăriile Cărturești. În perioada festivalului, abonamentul este de 118 lei, iar biletul pentru o zi de distracție poate fi cumpărat la prețul de 78 de lei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.