Ai nevoie de spatiu? Casa este plina de haine? Sau ai o idee precisa despre ce tip de mobilier iti trebuie? In toate aceste cazuri (si in multe altele) raspunsul este unul singur: alege un dressing la comanda Bucuresti.

Alegerea unei piese de mobilier, fie ca este vorba de un dressing, fie de altceva, nu este atat de simpla pe cat s-ar putea crede. De altfel, mobilierul are capacitatea de a influenta intregul aspect al camerelor, fiind puternic influentat de marimea si stilul apartamentului. Un pas gresit in aceste cazuri poate insemna mult, motiv pentru care am evidentiat cinci motive pentru care chiar merita sa alegi un dressing la comanda.

  1. Flexibilitate

Latime x inaltime x adancime…le agsim intr-o combinatie aproape infinita de mobilier preambalat de pe piata, totusi nici unul nu pare sa incape in camera ta. Exista solutii? Desigur ca da! Casele nu sunt toate la fel si de multe ori sunt spatii nestandard pe care cu greu le vei putea mobila cu mobilier de dimensiuni fixe. Un dulap la comanda este aliatul perfect pentru cele mai ciudate colturi ale casei. Astfel, garderoba care trebuie sa se adapteze casei tale si nu invers!

  1. Practicitate
De interes:  Incendiu la Timișoara, bloc evacuat

Sa recunoastem: indiferent cat de mare este casa ta, intotdeauna va fi prea putin spatiu. Asta pentru ca de-a lungul anilor avem tendinta de a acumula lucruri, obiecte si amintiri de care nu putem scapa, dar si pentru ca importanta unui camin organizat este adesea subestimata. In realizarea unei piese de mobilier la comanda, pe langa spatii, intra in joc si alte aspecte importante care iti privesc nevoile. Este important ca mobilierul sa nu se limiteze la exploatarea spatiului existent, creand spatii reale in jurul carora sa se organizeze viata casei. Un exemplu ar putea fi organizarea unei biblioteci in jurul ferestrelor sau introducerea televizorului in dulap. In aceste cazuri, spatiul cumva nu exista, trebuie creat de la zero pentru a raspunde ideii tale de casa.

  1. Personalizare

Cum sa recunosti anul in care prietenii tai si-au cumparat o casa? Simplu, de cele mai multe ori va fi suficient sa te uiti la mobilierul lor. De cate ori ai vazut aceleasi dressinguri? Sunt case aproape identice intre ele, care ajung sa aiba foarte putina personalitate. Cu toate acestea, o casa ar trebui sa exprime intregul suflet al oamenilor care locuiesc acolo. Dorinta de culori, forme, volume, crearea de spatii specifice pentru diversele functii ale casei, crearea unui mediu care sa fie doar al tau si care sa reflecte creativitatea ta ar trebui sa fie o prioritate. Scopul mobilierului la comanda este si acesta: sa adaugi o nota de personalitate care sa-ti transforme dorintele in realitate.

  1. Functionalitate
De interes:  Ministrul Vlad Voiculescu anunță că elevii nu vor face ore de sport cu mască pe față în exterior

Am vazut adesea cladiri cu pereti neregulati, nise sau conducte, in locatii mai putin convenabile.

In aceste cazuri, este adesea dificil sa pozitionezi dulapurile standard fara a pierde o parte din spatiul disponibil sau a crea asimetrii optice. Pentru a acoperi aceste mici imperfectiuni structurale si a face locuinta mai armonioasa, o piesa de mobilier la comanda poate fi alegerea potrivita.

  1. Calitate

Sa trecem la subiect: multi cred ca mobila la comanda este prea scumpa. Te asiguram ca mobila lucrata manual nu este cu siguranta un angajament nesustenabil, mai ales daca iei in considerare materialele si durabilitatea in timp. Un mobilier la comanda este sinonim cu calitatea. Fiecare creatie este unica, la fel ca si casa ta si va raspunde exact nevoilor tale.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.