3 aspecte de luat in calcul la inchirierea unui birou

In momentul in care este vorba despre birouri de inchiriat, fiecare antreprenor va trebui sa analizeze si sa ia decizia corecta, tinand cont de mai multe aspecte importante, care vor face ca un anumit spatiu sa fie corect ales pentru tipul de activitate desfasurata in interior. 

Spre exemplu, cei care cauta birouri de inchiriat Floreasca ar trebui sa stie ca nu doar locatia este importanta si ca mai sunt alte detalii care pot face ca biroul sa fie potrivit sau nu.

Dimensiunea spatiului este foarte importanta

Alegerea spatiului tine si de dimensiune. Degeaba este ales cel mai bun spatiu birou de inchiriat Timisoara, de exemplu, daca dimensiunea lui este prea mica pentru angajatii din interior sau daca este prea mare si genereaza costuri inutile firmei. De aceea, este esential sa fie alese cele mai bune spatii de birouri in conformitate cu cerintele echipei. Astfel, nu exista riscul ca locul sa fie prea inghesuit, dar nici excesiv de mare. 

Pozitia biroului in raport cu potentialii clienti

Pozitia biroului este si ea foarte importanta. Spre exemplu, un birou de avocatura ar trebui sa fie amplasat cat mai aproape de potentialii clienti sau de locurile prin care acestia se deplaseaza cel mai des. Cum se poate face asta? Analizand zonele cu traficul cel mai intens din oras. 

Un cabinet de avocatura aflat la periferie nu doar ca nu va atrage clientii vizati, dar este posibil chiar sa ii respinga. Acesta este doar un exemplu, dar regula se aplica si pentru alte domenii de activitate. Este foarte posibil ca si angajatii sa evite anumite zone, respingand din start firmele care au sediul acolo.

Spatiul inchiriat trebuie sa ofere un bun raport intre pret si calitate

Chiar daca pretul de inchiriere este redus, in realitate se va tine cont si de motivele pentru care pretul este mic. Daca zona nu este una buna, costurile mici nu acopera dezavantajele. In plus, este posibil ca spatiul sa fie ieftin comparativ cu pretul pietei pentru ca ascunde unele probleme si de aceea este important ca fiecare antreprenor sa verifice toate detaliile de genul acesta.

De interes:  3 motive sa spui “da” unei perechi de ochelari de vedere

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.