Adaptor HDMI la VGA vs Adaptor VGA la HDMI

Ai un laptop sau calculator nou cu ieşire HDMI la care vrei sa conectezi un monitor mai vechi cu VGA? Sau poate ai un calculator sau laptop mai vechi cu ieşire VGA pe care vrei să-l conectezi la un televizor nou cu HDMI? Înseamnă că ai nevoie de unul din aceste două convertoare: Adaptor HDMI VGA sau Adaptor VGA HDMI.

ATENŢIE, denumirea lor este foarte asemănătore însă acestea fac lucruri diferite, total opuse. Îţi prezentăm mai jos produsele cu specificaţii detaliate şi direcţiile de funcţionare, pentru a nu se crea confuzii atunci când doreşti să achiziţionezi unul.

Ai un laptop, calculator, dvd, dvr sau consolă jocuri cu ieșire HDMI la care vrei să conectezi un monitor sau televizor mai vechi cu intrare VGA? Atunci ai nevoie de Adaptor HDMI la VGA. De asemenea este ideal pentru a conecta plăcile video din noua generaţie cu ieşire digitală HDMI la monitoarele modele mai vechi cu intrare VGA. Acest cablu adaptor face conversia digitală HDMI în analog VGA şi transmite semnalul video spre monitor. Dacă foloseşti un televizor sau monitor cu boxe încorporate şi vrei sa transmiţi şi sunetul (nu doar video), atunci ai nevoie de Adaptor HDMI la VGA + Audio. Aveţi nevoie de un Cablu VGA tată, între adaptor si monitor/tv. Dacă nu deţineţi unul, acesta trebuie achiziţionat separat.

De interes:  Din șpaisul bunicilor s-a născut succesul, transmis din tată în fiu

Ai un laptop, calculator, dvd sau dvr model mai vechi cu ieșire VGA la care vrei să conectezi un monitor sau televizor mai nou cu intrare HDMI? Atunci ai nevoie de Adaptor VGA la HDMI. Acest cablu adaptor face conversia din analog VGA în digital HDMI şi transmite semnalul audio şi video spre monitor/tv. Aveţi nevoie de un Cablu HDMI tată, între adaptor şi monitor/tv. Dacă nu deţineţi unul, acesta trebuie achiziţionat separat.
Conţine cablu alimentare USB 5V, lungime 1m. Convertorul hdmi are o constructie solida din aluminiu, este plug and Play, nu necesita drivere şi suportă o rezoluţie maximă FHD 1080P / 60Hz. Suporta format HD versiunea minim 1.2.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.