Este important să comunici deschis cu persoana iubită dacă vrei ca relația să dureze. Cu toate acestea, de frică să nu pară slabi, unii bărbați amuțesc!

Iată care sunt cei mai tăcuți bărbați din zodiac, care trebuie să depună eforturi mari să fie sinceri și deschiși cu partenerele lor:

Taur

Taurul se chinuie să fie sincer și deschis cu partenera sa pentru că nu vrea să o alunge.

El știe că are sentimente complexe cărora unii oameni nu sunt capabili să le facă față.

Cu toate acestea, nu ar trebui să stea cu cineva care îl va acuza că reacționează exagerat, cineva care nu reușește să-i ia gândurile în serios.

Trebuie să fie deschis cu acea persoană, astfel încât să poată să-și dea seama dacă îl merită și să vadă dacă îi va oferi dragostea și confortul de care are nevoie într-o relație serioasă.

Persoana potrivită nu va fugi atunci când devine vulnerabil cu ea, ci se va simți onorată că a avut suficientă încredere în ea pentru a i se deschide.

De interes:  Fostul șef ANI, Horia Georgescu, reacție față de afirmațiile lui Nicușor Constantinescu, la Culisele Statului Paralel

Scorpion

Scorpionul întâmpină dificultăți în a fi sincer cu partenera sa, deoarece nu este sigur dacă vrea să ofere cuiva atât acces la el.

El crede că, dacă se deschide despre cele mai mari temeri ale sale, atunci acea persoană va avea muniție pe care să o folosească împotriva lui. Ea va ști cum să îl rănească în cel mai rău mod posibil.

Deși nu se simte confortabil cu privire la oamenii care își dezvăluie toate secretele, Scorpionul trebuie să învețe să aibă încredere în persoana cu care este.

Trebuie să învețe să lase garda jos și să fie adevăratul său sine în preajma partenerei dacă vrea ca relația să dureze.

Și dacă constată că nu merită această încredere, atunci trebuie să o lase să plece.

Capricorn

Capricornului îi este greu să fie sincer cu partenerele sale, pentru că nu vrea să fie privit altfel.

Nu vrea ca persoana de lângă el să confunde vulnerabilitatea cu slăbiciunea, deoarece el chiar se poate descurca singur. Nu vrea mila sau ajutorul nimănui. Vrea să continue să aibă grijă de el.

De interes:  Bonificatii pentru cei care consumă puțin curent – Nicolae Ciucă: „Avem măsuri prin care să reducem risipa”

Cu toate acestea, relațiile sunt despre deschidere și onestitate. Își distruge relația prin faptul că se închide în el.

Dacă vrea să obțină o intimitate reală și o apropiere profundă, atunci trebuie să vorbească cu persoana iubită despre ceea ce are în minte.

Trebuie să-și împărtășească secretele cu ea. Trebuie să aibă încredere în ea.

Săgetător

Săgetătorul se chinuie să fie sincer cu partenerele sale, mai ales când se află într-o relație nouă, pentru că nu se simte confortabil cu conversațiile serioase.

Mai degrabă ar glumi despre ceva prostesc decât să intre într-o conversație aprofundată despre ceva personal.

De cele mai multe ori, folosește sarcasmul ca mecanism de apărare.

Evită să vorbească despre subiecte dureroase pentru că ele doar îi doboară starea de spirit.

Ar prefera să se gândească la lucrurile pozitive care se întâmplă în viața sa și să le ignore pe cele negative, numai că relațiile sunt despre a îndura împreună binele și răul.

De interes:  M-am indragostit! Acum… Ce fac?! – Banat FM

Nu putem fi într-o dispoziție bună tot timpul și acest lucru este perfect în regulă și perfect normal.

Sursă text: Eva.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.