Ziua Eroilor, sărbătorită diferit în municipiile din Caraș-Severin

Deși prognoza meteo nu se anunță prietenoasă nici mâine, pregătirile pentru manifestările dedicate Zilei Eroilor sunt în toi. Dacă la Reșița s-a anunțat o singură locație unde vor avea loc activități specifice, caransebeșenii sunt ceva mai dedicați.

La Reșița s-a anunțat o singură ceremonie: în Parcul Tricolorului din Govândari, începând cu ora 11.45.

Evenimentul este organizat de Instituţia Prefectului – Judeţul Caraş-Severin, Primăria Municipiului Reşiţa şi Garnizoana Reşiţa.

La fel ca în fiecare an, ceremonia va cuprinde primirea oficialităţilor, săvârşirea serviciului religios, depunerea de coroane, jerbe şi buchete de flori la monument şi defilarea detaşamentului de onoare.

La Caransebeș, organizatorii au pregătit depuneri de coroane la Cimitirul Eroilor la ora 9.00, unde se va oficia o slujbă de pomenire a eroilor. De la ora 9.30 se vor depune coroane la Monumentul Partizanilor, eroii luptei Anticomuniste din Munții Banatului, iar de la ora 10.00 reprezentanții comunității vor depune coroane de flori la Monumentul Generalului Dragalina. Acțiunea se va încheia cu defilarea gărzii de onoare.

De interes:  Situația profesorului Emilian Anoca nu s-a complicat dramatic! Ba dimpotrivă!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.