Primarul Timișoarei mai are momente când se manifestă poate mai temperamental decât sunt uzanțele unei asemenea funcții. Edilul a avut un episod similar și la conferința de presă de marți, de la Primăria Timișoara. Motivul este unul surprinzător: live-ul de pe pagina sa publică de Facebook!

Pe scurt, city-managerul Robert Kristof a setat greșit transmisia pentru live-ul de pe pagina de Facebook a edilului. Robu a apărut „răsturnat” pe orizontală, iar live-ul s-a și întrerupt după câteva minute. De aici până la „implozia” nervoasă nu a mai fost decât un pas. „Mai dați-o dracului de treabă! Și la conferința de presă de săptămâna trecută s-a întâmplat la fel! Sunt mii de oameni care stau și se uită și nu suntem în stare să transmitem o conferință. Am pierdut jumătate din conferință! Trebuia să exersezi înainte. E supărător, arată lipsa de respect față de cei interesați, curioși să afle lucruri interesante direct de la sursă”, a spus Robu, care a părut că uită că oamenii pot afla ce se vorbește la conferințele de presă tocmai din… presă.

De interes:  O nouă schimbare la Spitalul din Caransebeș. Nu de manager, ci de management!

Momentul penibil a avut loc deoarece săptămâna trecută Kristoff a setat transmisiunea greșit și după câteva minute conferința de la primărie nu s-a mai văzut pe Facebook. Robu a mai precizat că city-managerul nu poate ține loc cu succes „titularilor”. Este vorba de consilierul primarului, Cătălin Iapă, aflat în concediu, dar și de Daniela Știr, șefa Infocentrului turistic, care este, conform primarului, bolnavă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.