Zile fierbinți pentru atleții de la CSU Reșița

Atleții de top ai Clubului Sportiv Universitatea Reșița nu se bucură de vacanță în această perioadă. Mai mulți sportivi participã în acest weekend la Naționalele de tineret, iar grupul mãrșãluitorilor trage tare în cantonamente.
7 atleți ai Clubului Sportiv Universitatea Reșița participã în astãzi și mâine la Campionatele Naționale de atletism pentru categoria tineret, eveniment ce are loc pe arena din Pitești. Horia Ianc și Maria Ilie concureazã în probele de aruncãri lungi, vitezistele Daria Grigoroiu, Andreea Șuhai, Larisa Ferencz și Alexandra Boca intrã în competiție la ștafetã, iar Cristian Roiban aleargã la 100 și 200 de metri plat. Nici grupul mãrșãluitorilor nu are parte de vacanțã. Specialiștii probelor de marș sunt în cantonament.
„Echipa de seniori, formatã din Narcis Mihãilã, Marius Cocioran și Atila Balogh, desfãșoarã un stagiu de pregãtire de 14 zile la Snagov. Este în același timp și un stagiu de recuperare dupã Cupa Europei, unde sportivul Narcis Mihãilã a reușit sã se califice pentru Campionatele Mondiale de la Doha. Echipa de tineret, împreunã cu antrenorul Gheorghe Ardeleanu, a plecat de asemenea într-un cantonament de 14 zile, la Slãnic Moldova. Dupã aceste stagii, începând cu data de 30 iunie, ne vom afla cu toții în localitatea Buziaș, pentru o pregãtire de 28 de zile”, a precizat Octavian Mãzãran, directorul Clubului Sportiv Universitatea Reșița.
În cantonamentul de la Buziaș, mãrșãluitorii reșițeni se vor pregãti pentru Campionatele Naționale de seniori, care vor avea loc la Pitești, în data de 31 iulie.

De interes:  Ultima noapte de Dragoste. Întâia noapte de Război – Banat FM

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.