Workshop cu şi pentru tinerii ecologişti din Caraş-Severin! Organizaţia de tineret a PER a organizat o dezbatere în aer liber

Noua organizaţie de tineret a PER Caras-Severin, structură coordonata de Miruna Heger, a organizat un workshop în cadrul căruia au fost încurajate discuţiile libere – evident, pe teme de mediu. Aceasta primă întâlnire, desfăşurată în aer liber, a adus in discuţie orientarea ideologică şi viziunea politica a PER, valorile promovate, precum şi implicarea tineretului ecologist la nivel european, naţional şi local. La final, a fost elaborat şi un mesaj adresat tuturor celor care cred că prezervarea mediului înconjurător este vitală pentru viitorul nostru, al tuturor.

“Partidul Egologist Român este lângă tine! Mulți cetățeni români sunt nemulțumiți de modul în care este tratată problema ecologiei la nivel global dar și  național, sunt luați prin surprindere  de hotărârile luate de oamenii politici, hotărâri care în proporție de 90% aduc efecte dezastruoase. În acelaşi timp, sunt revoltați atunci când observă  nepăsarea față de înstrăinarea patrimoniului  natural și cultural  național, dar cu toate acestea, oamenii  sunt împiedicați de anumite obstacole pentru a-și putea exprima punctul de vedere liber. Partidul Egologist Român vrea să ajute! Principiile pe care le urmează sunt unele simple, dar benefice pentru funcționarea mai bună a statului” se arată în mesajul PER.

De interes:  Monica Macovei, inculpată în dosarul accidentării motociclistului. Fostul ministru al Justiției, acuzat de vătămare corporală din culpă

Filiala cărăşeană a Partidului Egologist Român anunţă că  astfel  de întruniri vor mai avea loc, iar fiecare cetățean care își dorește să ia parte la acest proiect, la această schimbare, este așteptat cu brațele deschise.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.