Vremea frumoasă revine în vestul țării

Astăzi, vremea va fi în general frumoasă dar rece îndeosebi dimineața și în cursul nopții. Cerul va fi variabil. Vântul va sufla slab la moderat, cu unele intensificări în prima parte a zilei. În cursul nopții izolat vor fi condiții de ceață și pe arii restrânse se va produce brumă.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 11 și 17 grade, iar cele minime între -1 și 4 grade, mai scăzute în depresiuni până spre -4 grade.

Mâine, vremea va fi frumoasă, dar se va menține rece dimineața și noaptea mai ales în depresiuni. Cerul va fi mai mult senin. Vântul va sufla slab la moderat. În cursul nopții izolat, în depresiuni, se va produce brumă.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 13 și 18 grade, iar cele minime între -1 și 5 grade, mai scăzute în depresiuni până spre -4 grade, și mai ridicate la deal, până la 7 grade, informează Serviciul Regional de Prognoză Banat-Crișana.

De interes:  Ioan Talpeș: „Marea resetare înseamnă că vom plăti mai mult la energie ca austriecii, deși avem mai multe resurse decât ei”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.