Vremea face ravagii în Europa. O româncă din Italia, găsită moartă înghețată în zăpadă. Cod roșu de ninsori în Grecia și Croația – VIDEO

Vremea face ravagii în Europa. O româncă de 50 de ani din Italia a fost găsită moartă înghețată în zăpadă. Iar Ministerul Afacerilor Externe a emis o atenționare de călătorie pentru Grecia, unde meteorologii au emis cod roșu de ninsori și vijelii. Continentul european nu este singurul afectat. Cinci oameni au murit în Japonia după ce țara a fost lovită de ninsori puternice.

Italia suferă de la începutul acestei săptămâni din cauza unui front atmosferic rece, care a produs ninsori abundente chiar și în regiunile sudice. Pe insula Ischia, aproximativ 400 de oameni au fost nevoiți să își părăsească locuințele. Școlile din mai multe orașe au fost închise din motive de siguranță.

https://www.youtube.com/watch?v=watch

O româncă din Italia a fost găsită moartă pe o potecă izolată. Femeia locuia într-o fermă din Munții Apenini. Doctorii spun că, cel mai probabil, aceasta a făcut infarct din cauza temperaturilor scăzute.

Zăpada a acoperit și celebrul vulcan de lângă Napoli, Vezuviu, pentru prima dată în acest an. În nouă regiuni ale Italiei sunt în vigoare avertismente de tip cod galben.

De interes:  Tinerii luptători reșițeni, pe podium la turneul internațional de la Cluj-Napoca – BANAT

Și Croația este îngropată de ninsori. Utilajele de deszăpezire au lucrat zi și noapte. Mai multe părți din țară au fost puse sub avertizare de cod roșu de ninsoare și îngheț.

Europa nu este singura afectată. Cinci oameni au murit în Japonia din cauza vremii. Țara se confruntă cu ninsori puternice și temperaturi scăzute. Vremea rea a dus la blocarea mai multor șosele, în timp ce traficul feroviar și cel aerian au fost oprite.

În China, temperaturile au ajuns la minime istorice, de până la minus 53 de grade celsius. Și aici, o persoană și-a pierdut viața și sute de curse aeriene au fost anulate din cauza condițiilor meteo. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.