Voltaj lansează „Las tot”, un îndemn la relaxare, distracție și vacanță | Official Video

Voltaj lansează „Las tot”, un îndemn la relaxare, distracție și vacanță. Single-ul se găsește pe viitorul album al trupei, „Ca la 20 de ani”, ce urmează să fie lansat în cadrul unui concert la Sala Palatului, pe 27 noiembrie.

„Las tot” este o colaborare între Voltaj și Metropolitan Records, studioul în care piesa a fost produsă și înregistrată, iar videoclipul, filmat pe străzile din Capitală, este regizat de Silviu Mîndroc.

„Las tot este o piesă despre fiorul vacanței care te cuprinde odată cu venirea verii, despre fuga la mare din orașul în care te simți încorsetat, despre dragoste și libertate. La filmarea videoclipului ne-am distrat maxim și e una dintre cele mai trăsnite filmări pe care am făcut-o vreodată. Ne-am plimbat cu o barcă prin Bucureștiul aglomerat și, în plus, am dat și un mini-concert între niște clădiri de birouri, provocându-i pe cei care erau la muncă să lase tot și să cânte cu noi. Ne-au spus ulterior că a fost pentru ei o surpriză foarte frumoasă și că s-au simțit ca în vacanță pentru câteva zeci de minute. Același sentiment sperăm să-l trăiască fiecare om care ascultă melodia, să lase tot și să ne vedem la mare”, a declarat Călin Goia, solistul trupei.

De interes:  Congresul PSD pentru alegerea candidatului la prezidenţiale va avea loc pe 3 august

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.