În timpul unei înregistrări de pe Arena Națională, un panou publicitar a căzut din cauza vântului pe pupitrul pe care se află trofeul. Din fericire, reporterul Realitatea PLUS Diana Șandru nu a pățit nimic și s-a ales doar cu o sperietură serioasă.

După incident, cupa a fost imediat ridicată de reprezentanții Federației Române de Fotbal. Gafa organizatorilor nu este văzută cu ochi buni de jurnaliștii sportivi.

Trofeul Euro 2020 a ajuns astăzi în București, marcând deschiderea seriei de evenimente dedicate Campionatului UEFA EURO 2020. Cupa a fost expusă în mai multe zone ale Capitalei, iar destinația finală a fost Arena Națională, unde va rămâne până la începutul competiției. 

Trofeul face un tur al orașelor din Europa – Trophy Tour care vor găzdui meciurile din Cupa UEFA.

Bucureştiul este unul din cele 11 oraşe-gazdă ale UEFA EURO 2020. Astfel, Arena Naţională din Bucureşti va găzdui patru meciuri: trei din Grupa C şi o optime de finală. Austria – Macedonia de Nord (13 iunie), Ucraina – Macedonia de Nord (17 iunie), Ucraina – Austria (21 iunie) şi o optime de finală programată pe 28 iunie sunt meciurile care vor fi găzduite de Capitala României. Finala va avea loc pe 11 iulie, pe stadionul Wembley din Londra.

De interes:  Eclipsă parţială de Lună, azi 16 iulie. Spectacolul va începe la ora 20:01 GMT şi va atinge faza maximă la ora 21:30 GMT – Banat FM

Prezentă la nefericitul eveniment, Diana Şandru a relatat firul poveştilor de la Naţiona Arena, declarând că trofeul s-a strâmbat după ce a făcut contact cu solul.

Pentru a vedea toate detaliile nefericitului eveniment, intraţi pe realitateasportiva.net.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.