VIDEO Joi, episodul 3 din dezvăluirile procurorului “Portocală”, la Realitatea Plus. Cum se amesteca Statul Paralel în anchete

 

Dezvăluirile bombă ale fostului procuror Mircea Negulescu, în exclusivitate la Realitatea Plus, continuă joi cu al treilea episod. Veți afla informații înfiorătoare despre felul în care capii „statului paralel” sunau procurorii să îi felicite pentru dosarele făcute la comandă sau să-i certe pe cei care deranjau protejații sistemului.

Procurorul „Portocală” dezvăluie într-un interviu maraton cum a ajuns în grațiile lui Florian Coldea. Pe cine a supărat Negulescu, cum a căzut în dizgrație și cum a reușit să fie cauza rupturii binomului Coldea – Kovesi? De asemenea, Negulescu denunță încrengăturile politice, de ce a fugit Sebastian Ghiță și în ce relații era cu mai marii „statului paralel”. Continuă dezvăluirile incendiare care arată cum Caracatița formată din oameni de afaceri controversați, politicieni și șefi din servicii făcea tot posibilul pentru a proteja un singur lucru: banul! Interviul-maraton continuă joi, într-o ediție explozivă, la ora 18:00, în exclusivitate la Realitatea Plus. 

De interes:  American amendat pentru gunoi, la Timișoara

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.