Connect with us

Locale

VIDEO Interviu EXPLOZIV cu un om din interiorul Romprest, la Culisele statului paralel. Ce a pățit din cauza unei fotografii cu Clotilde Armand – Detalii uluitoare

Publicat

pe

A. Alexandrescu – Mi-ați spus așa: Că pe lista din echipa dvs au fost introduși și oameni care de fapt nu lucrau la dvs, lucrau la alte instituții.

Angajată Romprest – Am avut de-a lungul timpului oameni care veneau și semnau condica de prezență la noi…

A. Alexandrescu – Dar de fapt nu lucrau cu dvs.

Angajată Romprest – Și plecau imediat la sediul central al PSD-ului.

A. Alexandrescu – Deci erau agajați la Romprest…

Angajată Romprest – Erau angajați la Romprest, ei nu făceau nimic… 

A. Alexandrescu – Semnau condica la dvs. Luau banii de la dvs, dar făceau munca la PSD.

Angajată Romprest – Semnau condica la Romprest. Luau banii de la noi. Făceau munca la sediul central de pe Kiseleff al PSD.

A. Alexandrescu – Dar i-ați întrebat vreodată cum au ajuns să facă asta? Cine i-a trimis să facă acest lucru?

Angajată Romprest – Conducerea. Conducerea noastră. Și vreau să spun că odată cu diminuarea efectivului, cu plecarea oamenilor, eu am ajuns efectiv în imposibilitatea de a mă achita de sarcinile pe care noi trebuie să…

A. Alexandrescu – Ați ridicat această problemă conducerii? Le-ați spus că nu puteți să acoperiți toate străzile respective? Ce v-au spus?

Angajată Romprest – Da, le-am spus. Ba mai mult decât atât, mi-am permis să le spun că efectivul de oameni care trebuie repartizat pe punct de apel trebuie să fie direct proporțional cu numărul străzilor și cu perimetrul pe care îl au în lucru. Este o logică elementară. N-ai cum să dai 8 oameni pe o zonă atât de mare.

A. Alexandrescu – Și ce v-au spus?

Angajată Romprest – Am pus față în față situația. Am spus nu este normal ca pe o zonă atât de mare să-mi dai un efectiv atât de mic în raport cu altele… Că sunt și puncte de apel, altele, mai mici, poate o treime din cât este al nostru, și acolo sunt efective mai mari. Și știți ce mi-au răspuns? Da, dar tu știi cine stă acolo? Spre exemplu, în punctul ăla?

A. Alexandrescu – Și cine stătea acolo?

Angajată Romprest – Dracea. Eu nu știam cine era acest Dracea.

A. Alexandrescu – Deci la domnul Dracea se dădeau mai mulți muncitori…, lucrători care să facă curățenie, decât în zonele unde plătesc… 

Angajată Romprest – Eu nu știam cine este domnul Dracea… Nu avem noi de unde să știm. Că pe mine dacă mă întrebați cum îi cheamă pe oamenii din subordine, șefii care sunt direct… așa. Dar pe cei care umplu sediile de la Poligrafiei nu avem de unde să-i cunoaștem pe aceia… Și eu am spus: păi cine e Dracea? Păi e acționar. La care eu am dat replica: Bine, bine, dar eu cred că e mult mai important să ținem cont de faptul că pe acea zonă centrală unde lucrez eu sunt instituțiile cele mai importante ale statului, âncepând de la Guvernul României, ambasade, ministere, și, de ce nu, primărița noastră.

A. Alexandrescu – Văd că o simpatizați pe doamna Clotilde Armand?

Angajată Romprest – O simpatizez, o cunosc pe doamna primăriță înainte de a deveni primar…

A. Alexandrescu – Cum ați cunoscut-o?

Angajată Romprest – Păi dacă eu dacă lucrez pe străzile respective…

A. Alexandrescu – V-ați întâlnit cu ea pe stradă…

Angajată Romprest – Mă întâlneam cu dumneaei pe străzi.

A. Alexandrescu – Doamna Florina, eu am intrat în posesia unor documente de la Primăria Sectorului 1 legat de programul pe care trebuie să-l execute angajații de la Romprest pe străzile din Sectorul 1. Și aș vrea să vă uitați la ele să-mi spuneți dacă sunt reale și dacă aceste lucrări se efectuează. Acesta este programul pe o singură zonă… Domnii de la Romprest declară niște lucrări.. O întreb pe doamna Florina cât din aceste lucrări sunt realizate în realitate.
Haideți să ne uităm. Avem aici Bulevardul Aviatorilor. Aici scrie așa: Măturat manual trotuare de luni până sămbătă… Se întâmplă acest lucru?

Angajată Romprest – Manual?

A. Alexandrescu – Da.

Angajată Romprest – Nu. Manual, pe Aviatorilor, noi facem doar întreținere. Da…

A. Alexandrescu – Adică ce înseamnă întreținere? 

Angajată Romprest – Întreținere înseamnă vidanjarea coșurilor… 

A. Alexandrescu – Adică curățați gunoiul din coșuri… 

Angajată Romprest – Și dacă se găsește ceva la vedere accidental..

A. Alexandrescu – Deci nu se mătură cum trebuie…

De interes:  Cursuri suspendate într-o școală de lângă Timișoara

Angajată Romprest – Nu.

A. Alexandrescu – Aleea Modrogan?

Angajată Romprest – Nu. Nu avem de luni până sâmbătă. Nu se mătură în fiecare zi. Parisul nu se mătură în fiecare zi, la schimbul 1. Noi facem întreținere.

A. Alexandrescu – Avem aici: Londra, Varșovia…

Angajată Romprest – Nu, doar întreținere. 

A. Alexandrescu – Deci în niciun caz nu se mătură așa cum scrie în această fișă.

Angajată Romprest – Nu, nu.

A. Alexandrescu – Repet. Aceste fișe sunt depuse de cei de la romprest la prim sect 1 pentru decontarea acestor lucrări, carev iată ce se întâmplă cu ele… haideți să mergem mai departe.

Angajată Romprest – Dar și muncitorii vă pot confirma că ei nu mătură străzile respective.. ei știu ..în punctul de apel sunt scrise străzile pe care merg în fiecare zi, strada Roma, facem întreținere…

A. Alexandrescu  – Deci nu măturat.

Angajată Romprest – Nu, noi la schimbul 1 nu facem

A. Alexandrescu – Uitați-vă dvs pe listă și spuneți-mi ce se face și ce nu.

Angajată Romprest – Asta nu se face, asta nu se face, asta da, de 3 ori pe săptămână,…

A. Alexandrescu – Deci, doamna Florina, pe scurt, ca să nu lungim discuția, aceste fișe sunt depuse la Primăria Sectorului 1. 

Angajată Romprest – Deci, ce mă surprinde aici, dacă aș da acum un telefon unui muncitor, … că muncitorii sunt intsruiți.. străzile din acest sectror … sunt de două ori pe săptămână..

A. Alexandrescu – Deci în niciun caz în fiecare zi, așa cum scrie aici, deci conlcuzia este foarte clară.., această fișă depusă la primărie de Romprest… lucrările care apar în aceste fișe nu sunt reale.

Dumneavoastră aveți cunoștință cu ce declară Romprest la Primăria Sectorulu i1 și ce se realizează în realitate?

Angajată Romprest – Noi nu avem programul acela pe care îl aveți la dvs. 

A. Alexandrescu – Ăsta e depus oficial.

Angajată Romprest – este depus oficial, dar noi lucrăm de pe alt program

A. Alexandrescu – Deci există și la condică și la pontaje două situații paralele.

Angajată Romprest – Deci nu avem parisul, londra, ..

A. Alexandrescu – deci dvs aveți de fapt o listă reală, iar la primărie este depusă o listă falsă

Angajată Romprest – Da

A. Alexandrescu – Spuneați mai devreme că o simpatizați pe doamna clotilde armand

Angajată Romprest – Eu o cunosc înainte de a deveni primar

A. Alexandrescu – Ați cunoscut-o pe stradă

Angajată Romprest – Păi dacă eu aveam oamenii pe străzile .. pe strada dumneai.. și am întâlnit-o în timp ce își îngrijea gazonul .. o văzusemm la tv, ne întâlneam cu dumneai pe stradă și am rămas impresionată cu câtă dragoste își îngrijea curtea

A. Alexandrescu – Doamna Florina, înainte să începem interviul, dvs mi-ați povestit că șefii dvs s-au supărat pentru că ați făcut o poză cu doamna Clotilde

Angajată Romprest – Da, având în vedere că ..

A. Alexandrescu – Haideți să povestim cum s-a întâmplat

Angajată Romprest – Da, da.

S-a întâmplat în iarnă când Romprestul a mai făcut o acțiune ca și acum, a lăsat gunoaiele pe străzi…

Era într-o sâmbătă ploioasă, eram pe strada doamnei Clotilde, și trecea mașina Romprestului, autoutilitara, trecea pe lângă munții de gunoi, eu eram cu echipa.. erau vreo trei oameni în toată zona… și doamna Clotilde le-a făcut semn să oprească, dar șoferii și încărcătorii nu știau cine este doamna .. Și văzând că nu oprește mașina, i-a depășit și i-a blocat. Și ei când au văzut tot nu realizau cine este doamna, și eu când am văzut zic: doamna primar! Doamna primar a întrebat: de ce treceți și nu luați nimic? De ce consumați carburantul degeaba? Și ei, sărăcuții, au spus: dacă așa am primit dispoziție să nu ridicăm nimic!

A. Alexandrescu – ce vă spuseseră șefii, doamnă?

Angajată Romprest – Să nu ridicăm.

A. Alexandrescu – De ce?

dar au trimis pe străzi mașinile ca să consume carburant, pe care desigur îl decontează..

Angajată Romprest – În speranța că poate găsim saci … că nu aveam voie să lăsăm saci inscripționați cu Romprest. Și erau 3 oameni pe toată zona, și vă închipuți câți saci scoteau oamenii aceia ca să poate umbla mașina numai după sacii de Romprest.
Și doamna primar era foarte necăjită și i-a luat pe muncitori și le-a spus : veniți să vedeți pe lângă ce grămadă ați trecut, eu eram în spatele vostru… De ce nu ați ridicat astea? Nu avem voie, doamnă, să ridicăm. Astea sunt dispozițiile. Doamna mi-a mai spus că nu e supărată pe noi, pe angajați, pentru că ne urmărește de foarte mult timp și apreciază modul cum ne facem treaba … Că suntem niște oameni minunați … Și ne-a asigurat că o să înverce să rezolve situația…, a făcut o poză, nu muncitorii , și a pus-o pe Facebook. Am fost atât de mândră că am pus-o pe whatsapp-ul nostru. Eu aveam motiv de bucurie că pe noi ne-a apreciat… Au spus că ne bagă în comisia de disciplină

De interes:  [VIDEO] Reşiţeanul Cristian Roiban prinde viteză! Medalie la Internaţionalele de atletism ale României!

A. Alexandrescu – De ce, pentru că ați făcut poză cu doamna primar?

Angajată Romprest – Că am făcut poză cu doamna primar. 

Eu când am auzit.. când am reîntâlnit-o pe doamna primar am spus că poza cu ea o să-mi aducă necazuri și ea mi-a spus dacă o să am probleme să mă duc să-i spun..

A. Alexandrescu – V-ați dus la doamna Armand și i-ați spus că există aceste lucrări fictive

Angajată Romprest – I-am spus că nu mi s-a mai prelungit contractul, i-am spus.. din cauza pozei.. și din cauza faptului că eu am fost dușmanul de temeut al acestor profitori.. Orice abatere observam că se face, eu o aduceam la cunoștința superiorilor. Numai că acele informări pe care eu le-am adus, ajungeau la Resurse Umane. 

A. Alexandrescu – Atunci când au lăsat prima dată gunoaiele pe stradă, ce v-au spus?

Angajată Romprest – Nu ne-au dat explicații. Nu stau de vorbă cu noi, nu ne raspund la telefon, ni se transmite pe grup : Nu ridicați nimic și atâta tot.

A. Alexandrescu – Sunt angajați care nu fac nimic la romprest? Iau doar bani, primesc mașini…?

Angajată Romprest – Sunt angajați cu acte în regulă.

A. Alexandrescu – Dar nu muncesc.

Angajată Romprest – Deci singura categorie de angajați care efectiv își motivează salariul, sunt cei care lucrează în stradă… Acei omanei .. vin de la km, se trezesc la 3 jumatate, vin la servicu, muncesc în frig, în aceste condiții, avem punctul de apel unde nu avem nici curent electric…

A. Alexandrescu – Lucrați ca în epoca de piatră …, în timp ce șefii au sedii de lux, mașini…

Angajată Romprest – Eu nu știu ce salarii au ei, știu cât câștig eu, cât câștigă cei de sub mine… Ca să câștigi trebuie să ai studii. Aici nu contează. Avem muncitori cu bacul.

A. Alexandrescu – Sa știți că nici directorul dvs nu a dovedit că are studii

Angajată Romprest – Noi avem muncitori care au liceul … avem tehnicieni care au până 7-10 clase și au 70-80 de milioane de lei…

A. Alexandrescu – Așa cum este șeful, așa sunt cei care..
Tehnicienii ce fac?

Angajată Romprest – Au mașini de ultimă generație pe care le iau și acasa…

A. Alexandrescu – Cine îi protejează?

Angajată Romprest – Se aduc unii pe alții. Un șef de-al meu se urcă în mașină, trece pe zonă și se uită… Unul dintre ei a spus așa: dacă îl iau pe copilul meu de 5 ani și îi asigur mașină și șofer. A văzut un cos căzut și dă pe stație să se ridice coșul.. Dar nu să organizeze el provcesul de salubrizare… Să-l pui în fața unei hârtii să organizeze munca să vedem cu repratizează oamenii pe stradă…

A. Alexandrescu – Domna Florina, aș vrea să vă întreb, că ați arătat clar că nu se respectă codul muncii, că primăria este indusă în eraoare, că serviciile nu sunt cele plătite. a spus doamna Armand că sunt declarate lucrări care nu sunt efectuate.

Angajată Romprest – Poate o să se supere șefii mei, dar vă rog mergeți și întrebați muncitorii…

A. Alexandrescu – S-ar putea să nu aibă curaj să nu vorbească.

Angajată Romprest – S-ar putea să nu aibă, pentru că doi au vorbit cu presa despre salarii și au fost dați afară

A. Alexandrescu – În timp ce ei au vacanțe de lux, stau în turnuri de fildeș.

Angajată Romprest – Haideți să vă mai spun ce mai fac aceștie: de exemplu, un muncitor are nevoie de o adeverință pentru medicul de familie. noi o solicităm telefonic și acest tehnician face servicul de curierat și vine și o aduce. De exemplu, ceva sfidător, pentru care mulți care au venit pe poziția mea nu au rezistat și au plecat.. erau ierni cu temperaturi scăzute, îți îngheța măduva, și ei spuneau – aștaeptă-mă că vreau să vă adaug niște adeverințe.

De interes:  Raport de Zi | Fostul general Cristian Barbu, despre ororile din Ucraina: „Am văzut așa ceva la ISIS. Sunt acte de terorism ridicate la nivel de armată”

Avem echipamente, cand mergi nu-ți mai e frig. dar când ei ne spuneau să așteptăm pe loc că vin ei, eram condamnați să stăm pe loc și era un frig înfiorător.

A. Alexandrescu – Și vă lăsau să așteptați

Angajată Romprest – Și trebuia să așteptăm. Și în momentul când veanea, nu vă vine să credeți, acești așa-ziși tehnicieni … Vă pot confirma foarte mulți șefi de echipă, poate cei care au rămas nu, pentru că le este frică, poate nici eu nu aș fi vorbit, dar vă pot confirma șefi care au plecat, care efectiv nu au mai suportat, și veneau și la punctul de lucru, după ce stăteam nemișcați, înghețați de tot, ei veneau în tricou, la căldură în mașină, și deschideau geamul doar cât să iasă foaia și plecau imediat.

A. Alexandrescu – Doamna Florina, o să reclamați aceste neregului la ITM?

Angajată Romprest – Păi am fost deja la ITM. Pe mine nu mă intereesează la ITM problemele cu hârtiile…

Noi o să aduce la cunoștință..

Noi nu facem acele străzi manual, acele străzi se fac operațiuni de întreținere

A. Alexandrescu – Deci nici pe departe lucrările declarate de romprest la ps1 nu sunt realizate în realitate?

Angajată Romprest – Nu

A. Alexandrescu – Și cu toate astea, romprestul cere și mai mulți bani și șantajează primăria

Angajată Romprest – Și mai mult, și mai mult… eu, la ITM, eu m-am dus pentru a-mi rezolva problema orelor lucrate

A. Alexandrescu  – Aveți dovezi?

Angajată Romprest – Am dovezi.

A. Alexandrescu – Ei trebuie să meargă să confrunte condicile cu pontajele lor. 

Angajată Romprest – Da… Unul din directorii noștir, care are alte sarcini, când i-am spus lucrurile astea s-a dus la statistician și a spus: băi, eu am dat programul la primărie… De ce nu sunt pontate cum trebuie? Păi așa au spus Resursele umane. Resursele umane care, au apărut niște demiteri pe motiv de neconcordanță între pontaje și condici.. la nivel mare, probabil că ia bani de la noi ca să dea la alții. 

A. Alexandrescu – La șefi?

Angajată Romprest – Și avem .. pentru că acele documente eu le-am salvat când au apărut pe internet.., care când au apărut chiar m-am bucurat, crezând c-o să scăpăm de aceste două personaje de la Resurse umane, m-am gândit că o să vină cineva care o să facă pontaje cum trebuie și chiar toată lumea a explodat de bucurie…

A. Alexandrescu – Numai că s-a menținut această practică

Angajată Romprest – Am înțeles de la cineva că ele funcționează încă dar contractele lor nu sunt înregistrate la ITM.

A. Alexandrescu – Contractele cui?

Angajată Romprest – Ale acestor doamne de la resurse care au avut contractele desfăcute …

A. Alexandrescu – Deci ele de fapt au rămas.. doar public s-a spus că le-au dat afară

Angajată Romprest – Au rămas.. nu știu ce au făcut.. au contestat .. la vechea conducere, noua conducere.. nu am informații chiar

A. Alexandrescu – dar practica s-a menținut?

Angajată Romprest – Da, bineînțeles, cum.

A. Alexandrescu – Adică se face în continuare la fel

Angajată Romprest – Se face în continuare la fel, da…. Eu am plătit niște polițe când am spus…, imaginați-vă, să ții în lucru un pensionar de 67 de ani care stă numai în medicale… Și eu la 58 de ani mi-a făcut discriminare…

Eu deja am încercat să-mi găsesc în altă parte.

A. Alexandrescu – Vă mulțumesc, și să ne țineți la curent cu ce se mai întâmplă

Angajată Romprest – Și să știți ce ceea ce vă spun eu sunt de acord să vă declare și alți șefi de echipă care au plecat.

A. Alexandrescu – Vreau să vă spun ceva la final. Vreau să vă spun că am tot respectul pentru munca dvs.

Citeste in continuare
Comenteaza si tu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Locale

Factorii economici și impactul lor asupra pieței imobiliare

Publicat

pe

De

Starea economiei influențează direct prețurile locuințelor și apetitul cumpărătorilor pentru investiții imobiliare.

Elemente economice cheie:

  • Nivelul veniturilor populației– Când veniturile cresc, oamenii sunt mai dispuși să investească în proprietăți.
  • Dobânzile și accesul la credit ipotecar– Ratele mai mici la creditele imobiliare stimulează cererea pentru locuințe.
  • Inflația și costurile de construcție– Creșterea prețurilor materialelor de construcție afectează costul final al locuințelor și poate determina scumpiri pe piață.
  • Investițiile străine în sectorul imobiliar– În unele orașe, investitorii străini contribuie la creșterea prețurilor, cumpărând locuințe pentru închiriere sau revânzare.

2. Cererea și preferințele cumpărătorilor

Comportamentul cumpărătorilor s-a schimbat semnificativ în ultimii ani, influențat de nevoia de spațiu, calitatea vieții și posibilitatea muncii de acasă.

Ce caută cumpărătorii pe piața imobiliară?

  • Locuințe spațioase și eficiente energetic– Oamenii preferă case și apartamente mai mari, cu consum redus de energie.
  • Accesibilitate și infrastructură– Proximitatea față de centrele urbane, transportul public și facilitățile din zonă sunt factori decisivi în alegerea unei proprietăți.
  • Locații în creștere– Zonele în plină dezvoltare, cu proiecte de infrastructură și facilități moderne, atrag din ce în ce mai mulți cumpărători.
  • Proprietăți disponibile online– Platformele oferă o gamă variată de anunturi imobiliare gratuite, facilitând căutarea locuinței ideale.
De interes:  15 august – Banat FM

3. Politicile guvernamentale și reglementările fiscale

Guvernul și autoritățile locale pot influența piața imobiliară prin măsuri fiscale, subvenții și reglementări stricte.

Cum afectează reglementările vânzările imobiliare?

  • Taxe și impozite pe proprietate– Impozitele mai mari descurajează investițiile, în timp ce facilitățile fiscale pot stimula achizițiile.
  • Programe guvernamentale pentru locuințe– Sprijinul pentru cumpărători, precum creditele garantate de stat, poate duce la creșterea cererii.
  • Reguli pentru dezvoltatorii imobiliari– Normele privind eficiența energetică și sustenabilitatea construcțiilor influențează tipul de locuințe disponibile pe piață.

4. Digitalizarea și importanța platformelor de anunțuri imobiliare

Piața imobiliară a migrat tot mai mult în online, unde cumpărătorii și vânzătorii pot interacționa rapid și eficient.

Beneficiile platformelor online de anunțuri imobiliare:

  • Accesibilitate sporită– Cumpărătorii pot căuta oferte direct din confortul casei lor.
  • Publicare rapidă și gratuită a anunțurilor– Pe site-urile de anunturi imobiliare gratuite, utilizatorii pot lista proprietăți fără costuri ascunse.
  • Filtrare avansată și comparații facile– Găsirea celei mai bune oferte este simplificată prin opțiuni de filtrare și descrieri detaliate.
  • Comunicare directă între părți– Vânzătorii și cumpărătorii pot negocia direct, fără intermediari.
De interes:  Bilanț coronavirus 24 septembrie: 7.116 cazuri noi, 145 decese

Concluzie

Piața imobiliară este influențată de numeroși factori, de la economie și politici guvernamentale la preferințele cumpărătorilor și digitalizarea vânzărilor. Oamenii caută locuințe mai eficiente, accesibile și bine poziționate, iar utilizarea platformelor de anunțuri imobiliare simplifică procesul de tranzacționare.

 

Citeste in continuare

Locale

Invitații Digitale pentru Nuntă: O Soluție Modernă și Eco-Friendly

Publicat

pe

De

Organizarea unei nunți implică o mulțime de detalii, iar unul dintre cele mai importante aspecte este transmiterea invitațiilor. În era digitală, mulți miri au început să aleagă invitații digitale pentru nuntă, o alternativă modernă și sustenabilă la invitațiile tradiționale de hârtie. Acestea nu doar că economisesc timp și resurse, dar oferă și o flexibilitate sporită în personalizare și gestionare. Dacă ești în căutarea unei soluții practice și elegante, invitatii electronice nunta ar putea fi exact ce ai nevoie.

De ce să alegi invitații digitale pentru nuntă?

În primul rând, invitațiile electronice reduc considerabil costurile asociate cu tipărirea și distribuția invitațiilor fizice. Nu mai este nevoie să cheltui bani pe hârtie de calitate, timbre sau servicii de tipărire. În plus, acestea pot fi trimise instantaneu prin e-mail, mesaje sau chiar pe platforme de social media, economisind timp și evitând întârzierile postale.

Personalizare nelimitată

Unul dintre avantajele majore ale invitațiilor digitale este posibilitatea de a le personaliza în detaliu. Poți alege dintr-o varietate de șabloane interactive, adăuga fotografii ale cuplului, incorpora hărți sau chiar videoclipuri. De asemenea, culorile, fonturile și elementele grafice pot fi adaptate pentru a se potrivi perfect cu tema nunții. Dacă dorești inspirație sau modele profesioniste, site-uri precum invitatii electronice nunta oferă o gamă largă de opțiuni creative.

De interes:  Klaus Iohannis, alături de românii din Diaspora. CE le-a transmis acestora (P) – Banat FM

Sustenabilitate și responsabilitate ambientală

Invitațiile digitale sunt o alegere prietenoasă cu mediul. Prin evitarea consumului de hârtie și a deșeurilor generate, contribuiți la reducerea amprentei ecologice. Acest aspect este din ce în ce mai apreciat de către invitați, mai ales de către generațiile tinere care sunt conștiente de impactul asupra planetei.

Cum funcționează invitațiile electronice?

Procesul este simplu: alegi un design sau creezi unul personalizat, completezi detaliile evenimentului (data, locația, programul) și trimiți invitația prin canale digitale. Multe platforme permit și gestionarea RSVP-urilor online, facilitând urmărirea confirmărilor. Astfel, poți ști exact câți invitați vor participa, fără a fi nevoie să suni pe fiecare în parte.

Ce trebuie să incluzi într-o invitație digitală?

Similar invitațiilor tradiționale, conținutul trebuie să fie clar și informativ. Asigură-te că menționezi:

  • Numele cuplului
  • Data și ora evenimentului
  • Locația exactă (cu opțiune de integrare a hărții)
  • Dress code-ul (dacă este cazul)
  • Instrucțiuni pentru RSVP
  • Link-uri către liste de dorințe sau detalii suplimentare
De interes:  Operațiunea Ghilotina continuă. Care sunt zonele afectate

Trenduri populare în 2024

Anul acesta, invitațiile digitale pentru nuntă se axează pe interactivitate și experiențe immersive. Printre trenduri se numără:

  • Animății și efecte de scroll
  • Integrarea de elemente 3D
  • Posibilitatea de a auzi mesaje audio înregistrate de miri
  • Secțiuni dedicate poveștii cuplului

Concluzie

Invitațiile digitale pentru nuntă reprezintă viitorul organizării evenimentelor. Ele combină eficiența, creativitatea și responsabilitatea ambientală într-un pachet perfect. Indiferent

Citeste in continuare

Locale

Primăvara vine cu …pași siguri: De ce este importantă încălțămintea ortopedică pentru copii

Publicat

pe

De

pantofi-ortopedici-copii

Primăvara este anotimpul ideal pentru joacă în aer liber, plimbări și explorări. Odată cu zilele mai calde, copiii petrec tot mai mult timp afara, ceea ce face ca alegerea unei încălțăminte adecvate să fie esențială. Picioarele celor mici sunt într-o continuă dezvoltare, iar susținerea corectă a acestora este crucială pentru o postură sănătoasă și prevenirea problemelor ortopedice.

Importanța încălțămintei ortopedice pentru copii

Până la vârsta de 6-7 ani, structura osoasă a piciorului nu este complet formată, ceea ce face ca susținerea corectă să fie esențială. O pereche de pantofi inadecvați poate duce la probleme precum platfusul, mersul incorect sau dureri de spate pe termen lung.

În acest context, încălțămintea ortopedică este soluția ideală, deoarece oferă suport optim pentru arcada piciorului, stabilizează glezna și asigură un mers corect. Modelele disponibile pe www.upkid.ro sunt concepute special pentru a sprijini dezvoltarea armonioasă a piciorului copilului tău.

Cum alegi pantofii potriviți pentru primăvară?

Atunci când alegi încălțăminte ortopedică pentru copilul tău, este important să ții cont de câteva aspecte esențiale:

  • Talpă flexibilă, dar stabilă – pentru a permite o mișcare naturală a piciorului.
  • Materiale respirabile – pentru confort și prevenirea transpirației excesive.
  • Sistem de prindere reglabil – astfel încât pantofii să se potrivească perfect piciorului copilului.
  • Susținere corespunzătoare a gleznei – pentru a evita eventualele probleme de mers.
De interes:  Poliția în alertă, după ce doi copii au fost dați dispăruți în Timiș

Descoperă colecția de primăvară de pe www.upkid.ro

Pe www.upkid.ro vei găsi o gamă variată de pantofi ortopedici cu supinatie, pentru copii, perfectă pentru zilele active de primăvară. Fie că e vorba de pantofi sport, sandale ortopedice sau ghetuțe uȟoare, fiecare model este atent realizat pentru a oferi confort maxim și suport optim.

Nu aștepta până când apar durerile sau problemele de mers! Alege încălțămintea potrivită și asigură-te că cel mic face pași sănătoși spre o dezvoltare armonioasă. Intră pe www.upkid.ro și descoperă cele mai bune opțiuni pentru copilul tău!

Citeste in continuare

ȘTIRI NOI

Localeacum 9 hours

Factorii economici și impactul lor asupra pieței imobiliare

Starea economiei influențează direct prețurile locuințelor și apetitul cumpărătorilor pentru investiții imobiliare. Elemente economice cheie: Nivelul veniturilor populației– Când veniturile...

Tot ce trebuie să știi despre abdominoplastie: riscuri și beneficii Tot ce trebuie să știi despre abdominoplastie: riscuri și beneficii
Ce trebuie sa stiiacum 10 hours

Tot ce trebuie să știi despre abdominoplastie: riscuri și beneficii

Sursa foto: Pexels.com   Abdominoplastia este o intervenție chirurgicală estetică din ce în ce mai populară printre persoanele care doresc...

Căști wireless cu anularea zgomotului: Merită investiția? Căști wireless cu anularea zgomotului: Merită investiția?
Ce trebuie sa stiiacum 10 hours

Căști wireless cu anularea zgomotului: Merită investiția?

Poză de Lala Azizli pe Unsplash   Găsirea unei oaze de liniște poate părea o provocare, în condițiile unei societăți...

Ce trebuie sa stiiacum 11 hours

 Vrei un Ciclu Menstrual Regulat? Află Cum Te Poate Ajuta Megazitol 40:1

Un ciclu menstrual neregulat sau problemele hormonale pot afecta semnificativ bunăstarea unei femei. Fie că te confrunți cu sindromul ovarelor...

De ce Turcia este lider mondial în transplantul de păr? De ce Turcia este lider mondial în transplantul de păr?
Ce trebuie sa stiiacum 1 day

De ce Turcia este lider mondial în transplantul de păr?

De ani de zile, implant de păr Turcia a dominat piața globală a restaurării părului, atrăgând anual zeci de mii...

Ce trebuie sa stiiacum 3 days

Sănătatea Plămânilor și Efectele Fumatului

Plămânii sunt organe vitale pentru funcționarea organismului, având rolul principal de a asigura schimbul de oxigen și dioxid de carbon,...

Ce trebuie sa stiiacum 4 days

Cum să ai un machiaj impecabil toată ziua

Un machiaj perfect dimineața, dar care se estompează sau devine uleios pe parcursul zilei, este o problemă cu care multe...

Localeacum 6 days

Invitații Digitale pentru Nuntă: O Soluție Modernă și Eco-Friendly

Organizarea unei nunți implică o mulțime de detalii, iar unul dintre cele mai importante aspecte este transmiterea invitațiilor. În era...

Cum să-ți surprinzi partenera cu un inel de logodnă unic Cum să-ți surprinzi partenera cu un inel de logodnă unic
Ce trebuie sa stiiacum 6 days

Cum să-ți surprinzi partenera cu un inel de logodnă unic

Sursa foto: Unsplash.com   Planificarea momentului în care să-i oferi un inel de logodnă partenerei tale poate fi la fel...

Cum să transformi pasiunea pentru prăjituri într-o afacere de succes Cum să transformi pasiunea pentru prăjituri într-o afacere de succes
Ce trebuie sa stiiacum 6 days

Cum să transformi pasiunea pentru prăjituri într-o afacere de succes

Sursa foto: pexels.com   Transformarea pasiunii pentru prăjituri într-o afacere de succes nu este doar un vis pentru iubitorii de...

TOP ȘTIRI Bănățeanul.ro

Copyright © 2025 - BĂNĂȚEANUL.ro Toate drepturile rezervate. Răspunderea juridică, civilă și penală, pentru conținutul materialelor publicate pe site-ul www.banateanul.ro este purtată exclusiv de către autorul acestora. CONTACT: contact@banateanul.ro