Whitney Houston readusă în topurile muzicale prin lansarea piesei „Higher Love”, un remix marca Kygo

Whitney Houston a fost readusă în topurile muzicale prin lansarea piesei „Higher Love”, un remix marca Kygo. Piesa primeşte un videoclip inspirat de anii ’80, cu un curs de dans şi coregrafii din vremea lui „Grease”.

„Higher Lover” o are pe actriţa Vanessa Morgan din serialul Netflix „Riverdale” în distribuţie, în rolul dansatoarei principale din trupă. Piesa are sound-ul anilor ’80 şi este însufleţită de vocea legendară a lui Whitney. Melodia a ajuns deja pe locul întâi în Billboard Dance Club Songs Chart. Acest remix soseşte la 33 de ani de la originalul compus de Steve Winwood şi pe care Whitney îl ducea pe locul întâi în Billboard Hot 100.

Acest track a fost cântat pentru prima oară live de Whitney Houston în 1990, în Tokyo. Varianta remixată a fost făcută publică în luna iunie a acestui an şi acum primeşte un videoclip pe măsură. Iniţial melodia trebuia să ajungă pe albumul „I’m Your Baby” al lui Whitney, dar nu a mai fost finalizată sau lansată oficial pe vreun LP ulterior al artistei.

De interes:  O șansă pentru clădirile de patrimoniu din Caraș-Severin – Banat FM sound factory

Povestea piesei este interesantă pentru că a fost lăsată nefinalizată atunci când cariera muzicianei a virat spre un sound mai R&B.

DJ-ul norvegian Kygo îi adaugă un beat ceva mai ritmat şi câteva efecte pe voce, care combină vibe-ul anilor ’80 cu imnurile catchy actuale. De regia clipului s-a ocupat Hannah Lux Davis, care a colaborat cu Ariana Grande şi Halsey. Cine priveşte cu atenţie acest material video va vedea un televizor pe care rulează clipul „I Wanna Dance With Somebody” al lui Whitney.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.