VIDEO Ce mesaj are Ludovic Orban pentru PSD după ce i-a făcut public numărul personal de telefon

„Dar când s-a plâns? (…) Nu vă luați după informații pe surse… (…) A scris pe Facebook?… Eu sunt un om foarte deschis. Cu mine poate comunica orice cetățean.

Știți că mi-a făcut PSD campanie, mi-au distribuit numărul de telefon mobil personal pe milioane de conturi. Au făcut o campanie ca să… Asta este o formă de terorism, în speranța că eu n-o să răspund la telefon  și că o să-mi fie blocat telefonul de campania pe care au dus-o. Aproape toţi cei care m-au sunat au avut surpriza să constate că răspund la telefon şi cei mai mulţi au fost extrem de uimiţi de faptul că răspund la telefon şi că pot să vorbească cu premierul”, a declarat Ludovic Orban, aflat într-o vizită de lucru pe șantierele loturilor 1 și 2 ale autostrăzii A10 Sebeş-Turda, împreună cu ministrul Transporturilor, Lucian Bode.

Șeful Executivului a mărturisit că mulți dintre cei care l-au sunat nu credeau că vorbesc chiar cu premierul.

De interes:  Vreme frumoasă și caldă la final de săptămână

„Mulți, în prima fază, când le spuneam, da, sunt Ludovic Orban. Hai, domne, nu cred, cum să-mi răspundă mie premierul la telefon? Trăim într-o ţară normală, vă răspund la telefon. Când pot, evident. E adevărat că am fost foarte ocupat, o perioadă”, a povestit, amuzat, Ludovic Orban.

Lucian Bode a mărturisit și el că PSD ar fi publicat numerele de telefon ale tuturor membrilor Guvernului: „Toți, că ne-a publicat și nouă numerele de telefon”.

Urmăriți mai jos tot dialogul purtat de premier și ministrul Transporturilor cu jurnaliștii:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.