Victoria Kievului ar putea fi compromisă – Consilierul lui Zelenski, afirmații neașteptate

Războiul din Ucraina a intrat în ziua cu numărul 622. Consilierul președintelui ucrainean a făcut o serie de declarații controversate.

UPDATE ORA 7:35 – Președintele Zelenski anunță că nu se vor organiza alegeri în Ucraina anul viitor.

Volodimir Zelenski a afirmat, luni, în contextul unei dezbateri între liderii ucraineni, că nu este momentul pentru organizarea alegerilor prezidențiale în Ucraina, deși acestea erau prevăzute pentru anul viitor.

”Trebuie să decidem că este momentul apărării, bătăliei, de care depind soarta statului şi a poporului şi nu a farsei, pe care numai Rusia o aşteaptă de la Ucraina”, a avertizat liderul de la Kiev. 

”Cred că nu este momentul alegerilor”, a subliniat acesta. 

Din momentul în care a început ofensiva Rusiei, grupul Rammstein a investit sume enorme de bani. Ex-ministrul ucrainean al apărării, acum consilier al președintelui Zelenski, a menționat că aceste eforturi nu au condus la rezultate tangibile pe câmpul de luptă.

„Rammstein a investit probabil sute de miliarde de dolari, dar încă nu a stabilit un scop politic clar”, a afirmat Zagorodniuk.

De interes:  Atenție la plata impozitelor și taxelor locale. Ce nu trebuie să uitați

El a mai adăugat că există scepticism din partea Statelor Unite și a Europei privind succesul pe care Ucraina ar trebui să-l obțină în conflict.

„SUA și Europa încă se confruntă cu îndoieli și ezită să declare că Rusia ar trebui să fie înfrântă și că Ucraina ar trebui să iasă victorioasă”, a completat oficialul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.