vara petrecerilor - tinute elegante cu buget redus

Majoritatea petrecerilor speciale sunt programate pentru vară, însă fiind în plin sezon de nunți, botezuri și banchete, este destul de greu de găsit rochia perfectă.

Cu un buget redus, multe evenimente la care trebuie să participați și puțin timp liber alocat căutării ținutei perfecte, devine dificil să facem o alegere bună.

Mereu există alte opțiuni mai mult sau mai puțin costisitoare pentru a avea o apariție demnă de covorul roșu. Noi propunem reinventarea portului popular. Dacă dețineți o rochie primită moștenire de la bunica, acum este momentul să o aduceți în actualitate. Dacă nu se potrivește perfect, se pot face mici modifcări la croitoreasă care nu vor costa cât o rochie nouă. Puțin strâmtat, scurtată dacă lungimea nu vă avantajează, iar apoi se poate accesoriza pentru a aduce câteva elemente fresh în ținută. O centură pe talie sau poate chiar un corset de piele peste ar face această rochie să pară că a fost luată dintr-un butic exclusivist din Paris. Sigur că există o mulțime de modele de rochii tradiționale aduse în actualitate, însă dacă aveți deja o astfel de rochie ar fi păcat să nu o purtați.

De interes:  Așteptarea salvării. OneRepublic – Rescue Me | Official Video – BANAT

Pentru o apariție ceva mai atipică, puteți opta cu încredere pentru un costum purtat cu un top de dantelă. La fel de populară este și rochia tip sacou care nu lipsește din garderoba unei iubitoare de modă. Singură regulă de care trebuie ținut cont este aceea de a nu purta alb la o nuntă. Compleurile office și rochiile tip vestă sau sacou în nuanțe de alb sunt foarte căutate deoarece arată perfect pe o piele bronzată, însă nu sunt potrivite pentru un astfel de eveniment.

O rochie de nuntă ideală este una comodă, confecționată dintr-un material fluid și comod care lasă pielea să respire. Comoditatea este extrem de importantă mai ales dacă se va dansa până dimineața. Sigur că trebuie luat în calcul și modelul care trebuie să avantajeaze persoana care alege să o poarte, și evident bugetul alocat pentru astfel de piese vestimentare. O opțiune interesantă ar fi optarea pentru o fustă lungă și un top. În acest fel se pot face combinații diferite cu un cost destul de scăzut.

De interes:  Mașină de cca 4.000 de euro, căutată de către Germania, descoperită la frontiera de pe autostrada Nădlac-Arad. Ce a spus șoferul

Chiar dacă de multe ori femeile cheltuiesc mult pe perioada verii, există și opțiuni bune pentru cele care doresc să economisească.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.