Mark Stam lansează videoclipul piesei „Ultima oară” – o experiență intensă despre mirajul iubirii – Banat FM

Piesa „Ultima oară” este o poveste despre relațiile toxice și formele iubirii. Melodia vorbește despre dedicare, suferință, căutare, iubire nepământeană, idealuri de neatins.

Artistul a avut parte de un proces îndelungat în compunerea acestei piese: „Inițial, am avut în minte o imagine vizuală, ca un video, cu un om care se topea de parcă ar fi fost din ceară. Stătea în fața unei persoane care îl rănea și se topea într-un mod suav, scurgându-se la picioarele ei. Piesa e foarte diferită acum față de prima variantă. Dintr-o idee inițială din trecut s-a născut ceva mult mai bun. Așa cum omida face un cocon și se transformă în fluture, draftul inițial a fost un cocon pentru melodia finală, „Ultima oară” – unde am putut să îmi exprim trăirile din prezent. Practic, draftul și trăirile din prezent au fost coconul din care a ieșit piesa.”

Filmările au durat 2 zile și au avut loc în Republica Moldova într-o carieră de nisip. Mark a fost foarte entuziasmat: „A fost prima mea experiență pe motocicletă. A fost intens și obositor, era o motocicletă pentru curse motocross. Personajul feminin din clip a mers pentru prima dată pe buggy – o mașinuță pentru deșert. Tot conceptul clipului se bazează pe căutarea unui ideal, o creatură mirifică, o perfecțiune care există doar în mințile noastre. Nu o găsim niciodată in realitate. Viața ne arată că este o eroare vizuală, o iluzie – cu toate acestea găsim putere în noi să căutăm ceva ce nu există până la finalul vieții. Sperăm ca la următoarea deschidere de ochi, figura aceea ștearsă, care pare a fi sensul călătoriei noastre – să fie acolo, să se transforme în realitate.”

De interes:  The Secret Life of Pets 2 (Singuri acasă 2) – Banat FM sound factory

Mark spune că la filmare a fost o atmosferă prietenească, de gașcă: „După fiecare scenă mă descălțam iar din bocancii mei ieșea câte un pahar de nisip. În timp ce filmam, am simțit euforie și nerăbdare să împart rezultatul final cu toată lumea.”
La fel ca toate piesele lui Mark, și aceasta este una sensibilă, întimă și dezvăluie personalitatea artistului: „Aș vrea ca oamenii să știe că îmi place să mă deschid prin muzică, aici sunt cel mai cinstit. Vreau să mă cunoască prin melodiile mele. Dacă îmi ascultă muzica, înțeleg cine sunt eu cu adevărat”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.