Polițiștii și jandarmii timișeni continua misiunile de verificare a modului în care oamenii înțeleg să respecte regulile necesare prevenirii extinderii epidemiei de coronavirus. Din păcate sunt încă mulți cei care nu înțeleg că trebuie să fie extreme de atenți ăpentru a nu se infecta ei sau a transmite celor din jur cumplita maladie.

Bilanțul ultimelor 24 de ore arata așa:

Polițiștii timișeni au aplicat 198 sancțiuni contravenționale în valoare de 388.500 lei pentru nerespectarea măsurilor de restricționare a circulației.

Jandarmii din Inspectoratul de Jandarmi Județean Timiș au aplicat 7 sancțiuni contravenționale în valoare de 9.000 lei pentru nerespectarea măsurii privind restricționare a circulației conform Ordonanței Militare nr.3/2020.

Jandarmii din Gruparea de Jandarmi Mobilă Timișoara au aplicat un număr de 6 sanctiuni contravenționale in valoare totală  de 6.000 lei.

 

La ora actuală, conform datelor Direcției de Sănătate Publică, în județul Timiș sunt 426 persoane aflate în izolare la domiciliu. Totodată, în județul nostru sunt, în acestă dimineață,  599 persoane carantinate.

De interes:  Tentativă de sinucidere la Reșița! Un bărbat amenința că se aruncă de pe acoperișul spitalului – Banat FM sound factory

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.