UTA, salvată de Romario. Leo Doană: „În 100 de ani nu ar mai reuși asemenea execuție”

La conferința de presă organizată după meciul cu UTA, antrenorul reșițean Leo Doană a fost vădit afectat de eșec, cu atât mai mult cu cât rosso-nerii au făcut o repriză secundă foarte bună. „După aspectul jocului, spun că meciul trebuia să se termine cel puțin la egalitate. În repriza a doua am dominat jocul, în afară de ultima fază când am luat golul printr-o execuție care, dacă mai pui jucătorul s-o repete, cred că de-acum în 100 de ani nu va mai reuși. Este al doilea meci în care primim gol în ultima fază de joc, și consider că este păcat de efortul băieților. După cum ați văzut, am început jocul de la scorul de 0-1, pe o greșeală de marcaj la o fază fixă în careu. Al doilea gol l-am primit dintr-o lovitură liberă, iar de la 0-2 este foarte greu să revii. Îmi felicit jucătorii pentru jocul din repriza a doua și mai mult nu am ce să le reproșez. Am pierdut acest joc pe o execuție extraordinară”, a declarat antrenorul CSM-ului. La rândul său, antrenorul arădean Laszlo Balint a recunoscut că e dezamăgit de prestația elevilor săi.

De interes:  Angel Has Fallen (Cod Roșu în Serviciile Secrete) – Banat FM

„Sunt foarte dezamăgit de cum am arătat în multe momente ale jocului, și în special în repriza a doua. O să încercăm să clarificăm aceste aspecte în zilele care urmează, pentru că, cel puțin după aspectul jocului din repriza secundă, este clar că nu meritam mai nimic după jocul de astăzi. Ne-a salvat execuția lui Romario Moise din finalul jocului”, a spus Laszlo Balint. Întrebat de jurnaliști dacă execuțiile lui Romario Moise îl recomandă pentru Națională, în perspectiva jocurilor cu Suedia și Spania, antrenorul arădean a zâmbit: „Ați vrut să mă destindeți, vă mulțumesc frumos. Romario mai are mult de muncă, și el știe acest lucru. El a venit din postura de jucător bun de la Liga I, iar eu i-am spus că aștept să ne ridice nivelul jocului în toate momentele. Muncește foarte mult ca să progreseze, ne ajută mult, și sunt convins că o va face și în continuare, nu doar prin execuțiile sale, ci și prin consistența randamentului individual.”

De interes:  16 dintre cele 69 de proiecte depuse în cadrul bugetului participativ inițiat de Consiliul Județean Timiș au fost validate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.