Lasa-ti prietenii, familia si pe cei dragi sa stie cat de mult inseamna pentru tine in acest sezon de Paste, trimitandu-le urari speciale de Paste. Dorintele noastre arata cat de mult ne pasa. Daca aveti probleme sa gasiti cuvintele potrivite pentru un mesaj dragut prin care sa va exprimati iubirea si respectul, aveti incredere in lista noastra de urari de Paste. Vezi mai multe mesaje de Paste pe https://foxi.ro/articol/mesaje-de-paste.

Dumnezeu sa va dea un curcubeu la fiecare furtuna, un zambet la fiecare lacrima, o binecuvantare la fiecare pas, o promisiune la fiecare grija si un raspuns la fiecare intrebare! Invierea Domnului sa iti aduca in suflet bucurie si iubire. Paste fericit, alaturi de cei dragi!
Fie ca lumina Invierii Mantuitorului sa va inunde casa si sa va aduca numai armonie, fericire si multa iubire. Paste fericit!
Bucuria vine din lucruri marunte. Linistea vine din suflet. Lumina vine din inima fiecaruia. Paste Fericit!
Iepurasul mustacios, e de Paste norocos. Nuti lasa cadou in ghete, are el alte secrete: pasca, oul inrosit, cozonacul, mielul fript si un Paste fericit!
O singura data pe an e Pastele. O zi speciala, imbogatita de aroma bucatelor traditionale si parfumul florilor de primavara si al tau! Paste fericit!
Lumina si caldura Pastelui sa ne incalzeasca sufletele, sa ne lumineze mintile, sa ne deschida inimile spre iubire, credinta si iertare. Sa fim mai buni, sa ne bucuram din plin de frumusetea tuturor lucrurilor care ne inconjoara si sa daruim iubire celor dragi. Sarbatori Fericite!
Fie ca sfintele sarbatori de Pasti sa va aduca lumina si liniste sufleteasca. Sa va vegheze ingerii iertarii si pacii si frumoasa primavara sa va intre in suflet.
Fie ca sfanta sarbatoare a Invierii Domnului sati aduca cele patru taine divine: incredere, lumina, iubire, speranta. Clipe de neuitat alaturi de cei dragi si numai realizari! Paste fericit!
Ma contactat iepurasul si mia zis ca eu o sa fiu cadoul tau de Paste.
Iepurasul mustacios, e de Paste norocos. Nuti lasa cadou in ghete, are el alte secrete: pasca, oul inrosit, cozonacul, mielul fript si un Paste fericit!
Cei care se razboiesc sa aduca pace, cei care se urasc sa stie sa iubeasca, iar cei bogati sa invete sa daruiasca. Hristos a inviat!
Fie ca Domnul sa te binecuvanteze cu ocazia preafericitei zile a Pastelui .Fie ca Invierea sa iti daruiasca un nou inceput, belsug , succes si fericire.Un Paste fericit !
Fie ca bucuria Invierii Domnului sa va aduca in suflet liniste, pace si fericirea de a petrece aceste clipe magice alaturi de cei dragi. Hristos a inviat!
Lumina Sfintei Invieri sa patrunda in sufletul si in inimile voastre bucuranduva de minunea Invierii Domnului nostru Iisus Hristos!
Pentru unii, Pastele e un moment de intregire a familiei, in care isi doresc pace si bucurie. Pentru altii, e o zi in care se distreaza ceva mai mult sau scapa de serviciu ori de scoala. Pentru mine e pur si simplu o zi minunata, pe care vreau sa o impartasesc cu voi. Paste fericit!
Cei care se razboiesc sa aduca pace, cei care se urasc sa stie sa iubeasca, iar cei bogati sa invete sa daruiasca. Hristos a Inviat!
Anul acesta iepurasul o sa vina la tine incarcat cu bunatati si o sati dea plicul cu cei o suta de pupici de la mine.
Redescopera sentimentele sincere ce ti se adapostesc in suflet, fii mai bun cu cei ce au nevoie de dragoste si sprijin si la fel de iubitor si plin de caldura cum numai tu stii sa fii!
Sfintele Sarbatori de Paste sa va aduca liniste in suflet, multa bucurie, sanatate, fericire si puterea de a darui si ajuta semenii. Paste Fericit!
Paste mielul fericit, oul sade inrosit, de rusine sa scumpit. Iubitul iepuroi sati aduca euroi, fericire, sanatate, mult noroc si spor la toate!
Poate o sa ti se para complet lipsit de originalitate, dar stii ca vorbele simple sunt si cele mai frumoase. Asa ca Hristos a inviat!
Redescopera sentimentele sincere ce ti se adapostesc in suflet, fii mai bun cu cei ce au nevoie de dragoste si sprijin si la fel de iubitor si plin de caldura cum numai tu stii sa fii! Paste fericit!
Lumina Sfintei Invieri sa patrunda in sufletul si in inimile voastre bucuranduva de minunea Invierii Domnului nostru Iisus Hristos!
Un iepuras cu boticul alb, a venit la voi in prag. Sa vaduca oul rosu, care sa va umple cosul. Hristos a inviat!
Invierea Domnului sati umple sufletul de lumina, ochii de lacrimile bucuriei, mintea de ganduri frumoase si inima de iubire ! HRISTOS A INVIAT!
Fie ca sfanta sarbatoare a Invierii Domnului sati aduca cele 4 taine divine: incredere, lumina, iubire, speranta. Clipe de neuitat alaturi de cei dragi si numai realizari!
Sa va bucure Dumnezeu, sa va dea sanatate, sa fiti impreuna cat mai mult timp, iar bucuriile sa tina la distanta toate necazurile! Paste Fericit!
Azi, in zi de sarbatoare sa coboare linistea si pacea. Minunea invierii lui Iisus sa dainuie in inimile voastre, sa va lumineze viata si sa va aduca renasterea credintei, sperantei, bucuriei cu bunatate si caldura in suflete! Hristos a Inviat!
Pastele este o promisiune pe care Dumnezeu o reinnoiste in fiecare primavara. Fie ca promisiunea de Paste sa iti umple inima de pace si bucurie! Paste fericit!
Un iepuras cu boticul alb, a venit la voi in prag. Sa vaduca oul rosu, care sa va umple cosul. Hristos a inviat!
De interes:  Cum sa iti petreci vacanta de vara in Romania daca nu vrei sa ajungi pe litoral

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.