Universitatea Reșița și-a aflat adversarele din noul sezon. Primul meci, la Baia Mare – Banat FM

Universitatea Reșița și-a aflat adversarele din noul sezon. Primul meci, la Baia Mare

Federația Română de Handbal a stabilit structura noului sezon și pentru divizia A feminină. La fel ca anul trecut, se va juca pe patru serii a câte 6 echipe. Universitatea Reșița a fost inclusă în seria D, care are aproape aceeași componență ca și anul trecut. Handbalistele de la Reșița vor avea ca adversare formațiile ACS Crișul Chișineu-Criș, Marta Baia Mare, CSM Tg. Mureș, CSU Oradea și Universitatea de Vest Timișoara.
„Un campionat fără schimbări față de sezonul trecut competitional, o serie în care vom întâlni din nou echipe studențești, ca și noi, precum Timișoara și Oradea. Cred că și în acest an, ținând cont și de rezultatele de anul trecut și de transferurile pe care știm că le-au făcut, favorite la primele două locuri par a fi Crișul Chișineu-Criș și CSM Târgu Mureș”, a declarat profesorul Cristian Busuioc, antrenorul reșițencelor.
Campionatul diviziei A de handbal feminin va debuta în data de 7 septembrie, când Universitatea Reșița va evolua în deplasare, la CS Marta Baia Mare. Primul meci acasă e programat pe 14 septembrie, când handbalistele din Reșița vor avea o misiune dificilă contra formației CSM Tg. Mureș, cea care a câștigat seria în sezonul trecut.

De interes:  Monedă de argint cu tema 150 de ani de la naşterea lui Gheorghe Ţiţeica, lansată de BNR

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.