Un bărbat din Socolari este acuzat braconaj – Banat FM

Un bărbat din Socolari este acuzat braconaj


Un bărbat de 44 de ani din Socolari este acuzat ,,braconaj- tentativă de a practica sau practicarea vânătorii fără a fi înscris în autorizația de vânătoare individuală sau colectivă eliberată în condițiile legii de gestionar, pentru fondul cinegetic”.
Polițiștii au efectuat verificări asupra modului de asigurare a securității armamentului și muniției. Oamenii legii „au găsit la domiciliul bărbatului în cauză, o armă de vânătoare și muniția aferentă, lăsate neasigurate, fără a fi introduse în dulapul metalic, acesta declarând faptul că sosise cu puțin timp în urmă de la o partidă de vânătoare organizată.Din verificări a rezultat faptul că bărbatul nu ar fi participat la partida de vânătoare organizată de Ocolul Silvic Sasca Montană și nu ar fi fost înscris pe autorizația de vânătoare colectivă eliberată în acest sens.”
Arma de vânătoare și muniția găsite la domiciliul celui în cauză au fost ridicate de polițiști în vederea continuării cercetărilor.

De interes:  „Legile Puterii”. Nelu Tătaru: 30.000 de pacienți au renunțat la izolare. În ultimele 24 de ore, s-au externat 622 pacienți

foto: arhivă

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.