Reșița are echipă tare! Luptătorii de la CSM sunt vicecampioni naționali – Banat FM

Reșița are echipă tare! Luptătorii de la CSM sunt vicecampioni naționali

Campionatul Național de lupte pe echipe, Superliga seniori, a consemnat un nou succes reșițean. În cadrul finalelor de la Tg. Mureș, CSM Reșița a devenit vicecampioană națională, fiind devansată doar de echipa formată din luptătorii de la Tg. Mureș și Odorheiu Secuiesc. Diferența dintre aur și argint a fost de numai un punct, scor 5-4. Pe locul trei s-au situat CSM Lugoj și CSU Cluj-Napoca.
La întrecerile de la Tg. Mureș, CSM Reșița a fost reprezentată de Filip Marin, la 61 kg, Valentin Popescu, 70 kg, Erich Loidl, 79 kg, Gabriel Gălușcă, 86 kg, Andrei Franț, 92 de kg, Adam Babaioana, 97 de kg, și Vlad Caraș, în limitele categoriei 125 de kg. Rezervele echipei reșițene au fost Andrei Tot și Mihai Turculeanu. CSM Reșița a fost pregătită de antrenorul emerit Adrian Dacica, împreună cu colegul Florin Dință. De remarcat că la începutul acestei luni, tinerii luptători de la CSS Reșița au realizat aceeași performanță în competiția similară a juniorilor.

De interes:  Cristian Rizea detonează "bomba", la Chișinău: Sebastian Ghiță, combinații penale. Cum a dat bani în stânga și în dreapta pentru a cumpăra voturi pentru Ponta

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.