Un barbat care nu te respecta, nu se iubeste. Se înlocuiește

un-barbat-care-nu-te-respecta-nu-se-iubeste-se-inlocuieste

Cu cine? Cu unul mai bun. Cu unul care sa te merite si la micul dejun si la cina mult așteptata in pașii grăbiți ai cotidianului. Atât in diminețile înmuiate în voi cat si in serile in care doua trupuri inseamna mai mult decat o intalnire la el sau la ea. Barbatul care nu te respecta nu se iubeste. Daca te-ar fi respectat, s-ar fi respectat in primul rand pe el si mai apoi pe tine. Iar femeile nu isi doresc resturi presărate in pragul inimii de cel care susține atât de mult „iubirea” autentica dar se impiedica de fiecare data in tocul ușii.

Barbatul care nu te respecta se lasa in urma. Pentru ca el nu va reuși niciodata sa țină pasul cu femeia de langa umărul lui. Fie va „alerga” in spatele ei, resemnat fiind de un deznodământ ce bate la usa, sau înaintea ei, mânat de un ego strigător la cer. Atunci cand el considera ca e cu zece pasi înaintea tuturor cand, in realitate, e in spatele mulțimii incomode. Un barbat care nu te respecta, nu poate fi iubit. Cel mult tolerat. O drama a multor femei ce-ncremenesc in fata dragostei, cu gândul la schimbarea mult dorita. Iar cand ajungi sa tolerezi prea mult, uiti sa accepti evidentul, ținând locul ocupat. Ocupat de un pretendent ce bate pasul pe loc in podul unei inimi deja răpuse.

De interes:  Femeie din Timișoara, diagnosticată cu coronavirus

Un barbat care nu te iubeste, se înlocuiește. Iar asta ar trebui sa fie o regula de bun simt a tuturor femeilor ce cauta fericirea, fara a renunța la ele. O fericire ce nu o poti gasi pe întuneric sau bâjbâind nevrotic in „lipsa” celuilalt. Sa ții un asemenea barbat langa tine e o pierdere gratuită de timp. Insa, mai mult decat atât, o pierdere atât de dureroasa a sufletului. Dar ai grija cu cine înlocuiești. In multe cazuri, un copy paste e mult mai simplu, dar nu si inspirat.

Sa schimbi ceva poate fi, de multe ori, usor si fara prea multe bătăi de cap. Dar sa schimbi pe cineva nepotrivit cu cineva care iti poate potrivi mintea și inima este adevăratul test de curaj al femeii autentice.

Citeste mai multe pe:

https://www.facebook.com/alexandruchermeleu

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.