Un bărbat a fost arestat după ce a amenințat mai multe persoane


Un bărbat a ajuns în arestul poliției după ce acesta a distrus ușa de intrare într-o locuință și a agresat fizic mai multe persoane.
Conform polițiștilor: „Din verificările efectuate s-a stabilit că un bărbat de 49 de ani, din Reșița, aflându-se pe o stradă din municipiu, în stare de ebrietate, ar fi amenințat cu un obiect tăietor-înțepător și lovit o minoră de 15 ani. Totodată, acesta ar fi amenințat și agresat fizic încă trei tineri, unul de 18 ani și un minor de 15 ani și distrus ușa de acces într-un imobil în care se aflau tinerii. (…) Bărbatul în cauză a fost identificat de polițiști pe o stradă din zona Parcului Siderurgistului, având în mână un obiect tăietor-înțepător, fiind imediat imobilizat și condus la sediul poliției în vederea continuării cercetărilor și luării măsurilor legale”, se arată în comunicatul transmis de către polițiștii cărășeni.
În cauză a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de lovire sau alte violențe, amenințare, distrugere, tulburarea ordinii și liniștii publice și ultraj contra bunelor moravuri. Bărbatul de 49 de ani a fost introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului Județean de Poliție Caraș-Severin, iar în cursul zilei de astăzi urmează a fi prezentat instanței cu propunere de arestare preventivă.

De interes:  Ce tipuri de mesaje sunt recomandate pentru bannerele publicitare?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.