Pentru unii, minivacanța de Paște se încheie astăzi, ziua de marți, 30 aprilie, fiind declarată liberă doar pentru bugetari. Cel mai bine se vede asta pe drumurile din județ, pe unele tronsoane fiind, la această oră, coloane întregi de mașini.

Polițiștii cărășeni sunt la datorie, la această oră. Asta pentru că mulți oameni, veniți de sărbători în Caraș-Severin, se întorc spre casă. Așa cum era de așteptat, cel mai aglomerat tronson rămâne Drumul Național 6, acolo unde „acționează un număr de 6 echipaje de poliție, 3 de poliție rutieră, 2 de ordine publică și 1 mixt, coordonate de șeful Serviciului Rutier, comisarul Dorel Țugmeanu. Cele mai aglomerate tronsoane sunt: Teregova – Armeniș, centura Caransebeșului și sensul giratoriu de la Jupa, toate pe sensul de mers către Timișoara”, transmit reprezentanții Poliției cărășene.

Recomandarea principală în acest caz este ca șoferii să adapteze viteza la condițiile de trafic și să nu se angajeze în depășiri riscante, răbdarea fiind cuvântul de ordine.

De interes:  Proiectarea cladirilor cu modulul People Flow Toolkit de la Autodesk Revit 2022

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.