Primăria Timișoara a lansat, pe pagina de internet, aplicația care permite cetățenilor să urmărească numărul și tipul vehiculului, traseul parcurs și viteza cu care a circulat. Persoanele care observă neconcordanțe între aceste date și realitatea din teren, sunt rugate să transmită sesizarea pe aplicația Primăria Timișoara sau pe site-ul municipalității, secțiunea „Străzi și trotuare”, cu o poză și indicând locul unde a fost făcută.

Pe de altă parte, stocul de material antiderapant și degivrant, la Timișoara,  a fost completat cu 226 tone de sare, iar necesarul pentru perioada următoare este acoperit. De asemenea, compania are pe stoc clorura de calciu, iar  stația de dozare este testată, pornită și pregătită.

S-a acționat preventiv cu 4 utilaje mari pe arterele principale de acces în municipiu, iar 3 utilaje medii au împrăștiat material antiderapant și degivrant pe poduri, pasaje, splaiuri și artere principale din oraș.

Sursa: Realitatea de Timis

De interes:  Anunț de ULTIM MOMENT al Ministerului Educației: Ce se întâmplă cu testarea elevilor anti-Covid pe bază de salivă

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.