Mirii sunt protagonistii nuntii, iar cea mai frumoasa prezenta feminina de la o nunta este mireasa.

Tocmai de aceea o atentie speciala trebuie acordata florariei de unde sunt comandate buchete mireasa.

Furnizorul florilor pentru mireasa si pentru nasa trebuie ales cu grija, dupa urmatoarele criterii:

-sa aiba imaginatie bogata, iar fiecare buchet mireasa sa fie o veritabila opera de arta. Florile proaspete, perfecte, parfumate sa isi armonizeze formele, culorile si parfumurile intr-un aranjament de vis, fiindca ziua nuntii este unica.

-sa fie aprovizionat cu flori care se gasesc in tara, dar si cu flori exotice, fiindca preferintele clientilor sunt variate. De pilda, multe mirese aleg buchetul format din 25 de trandafiri albastri si iasomie de Madagascar, iar efectul vizual este de vis. Rochia alba contrasteaza placut cu albastrul regal al florilor, iar albastrul este intensificat de albul iasomiei.

-sa livreze buchetele la domiciliu si sa le ofere clientilor posibilitatea cumpararii online a buchetelor pentru mireasa si nasa, mai ales ca in perioada aceea au multe de rezolvat si alearga foarte mult. Cel putin florile si lumanarile de cununie sa poata fi procurate fara eforturi.

Un buchet mireasa bujori este investit cu puteri magice, de aceea conduce in topul preferintelor mireselor. Te intrebi de ce? Bujorul inseamna sanatate, frumusete, viata lunga si belsug. Este usor si placut de imaginat ce parfum pot raspandi in jurul sau aceste flori minunate. Bujorii roz sau albi sunt combinati cu alte flori care le pun in valoarea frumusetea. Trebuie subliniat faptul ca bujorul intra in categoria florilor scumpe si apreciate.

Buchetele de mireasa curgatoare surprind prin forma lor alungita si prin bogatia lor. In componenta lor intra multe flori, iar efectul vizual este de cascada de flori de la care admiratorii nu isi pot muta privirile.

De pe site-ul florariei Rosalia, miresele isi pot alege buchete albe sau viu colorate, piese realizate prin contrast cromatic sau buchete in degrade.

Combinatiile sunt surprinzatoare si numeroase, astfel ca fiecare mireasa poate avea un buchet care sa o reprezinte la nunta.

Pentru nuntile care au loc la incepututl toamnei se pot alege buchetul luminoase precum cel de floarea-soarelui sau din trandafiri coral, crem sau galbeni, culorile vii fiind un atu cand vine vorba de cromatica buchetului de flori dar si al nuntii in ansamblu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.