Ti-ai facut initierea in domeniul IT, prin finalizarea unui curs? Python – limbajul care te duce la ”next level”

curs python
curs python

Dezvoltarea unei cariere este precum construirea unui imobil: pentru ca aceasta sa fie durabila si rezistenta, are nevoie de o baza solida! In consecinta, daca iti doresti sa te faci remarcat ca programator, trebuie sa stii sa-ti alegi intelept mentorii care sa te ghideze pe calea invatarii si sa te ajute sa descifrezi enigmele scrierii de cod, pentru ca apoi sa poti sa iti continui parcursul in cadrul unui curs Python.

Inscrierea la un curs Python fara a avea stabilite notiunile de baza este ca si cum te-ai apuca sa construiesti o casa pe suprafata pamantului: poate parea stabila, insa este vulnerabila la orice miscare. In consecinta, chiar daca obiectivul tau major este invatarea limbajului Python, asigura-te inainte ca ti-ai format o ”fundatie” solida in programare cu ajutorul mentoratului WellCode.

curs python
curs python

Acesta este un program de invatare unic pe piata de cursuri IT din Romania si iti propune o abordare bilaterala, care presupune atat dezvoltarea profesionala, cat si cea personala.

Mentorii iti vor fi alaturi la fiecare pas si te vor ghida catre gasirea solutiei corecte pentru problemele pe care le intalnesti pe platforma. In functie de cunostintele deja detinute, parcurgerea mentoratului va fi mai rapida, insa iti va oferi o certitudine: vei avea tot bagajul de cunostinte necesar pentru a-ti forma o baza solida si a putea trece la nivelul urmator: participarea la un curs Python si deprinderea abilitatii de a scrie cod in limbajul folosit de companii ca Google, Yahoo!, NASA, Amazon, Facebook sau Reddit.

Dupa ce vei reusi sa parcurgi problemele de pe platforma WellCode in integralitate, mentorii te vor ajuta sa scrii propria aplicatie si sa-ti realizezi portofoliul de proiecte in limbajul dorit, fie ca este vorba despre Python sau orice alt limbaj de programare. Mentoratul iti ofera beneficiul de a invata sa scrii cod in orice limbaj iti doresti, caci odata ce ai întreg bagajul de cunostinte, apoi, indiferent de limbajul in care doresti sa scrii cod, iti va fi usor sa te adaptezi si sa-l intelegi.

Un curs Python clasic nu iti va oferi posibilitatea de a te dezvolta pe toate planurile, asa cum o vei face in cadrul programului de invatare fondat de Petru Trimbitas, in urma experientei sale acumulate in cadrul companiilor Facebook si Google, din Statele Unite ale Americii. In timpul petrecut in cadrul acestora, tanarul clujean a constientizat modul vital in care viata personala iti poate influenta succesul profesional. Din acest motiv, a ales sa integreze in cadrul mentoratului si un modul de dezvoltare personala, coordonat de coachi cu experienta indelungata.

In cadrul acestui modul de dezvoltare personala vei avea posibilitatea de a invata sa iti gestionezi gandurile si emotiile negative, de a-ti depasi frica de esec, dar vei afla si strategii care sa te ajute sa te auto-motivezi si sa ramai focusat pe atingerea obiectivelor stabilite. Totodata, coachii te vor ajuta sa iti stabilesti un stil de viata echilibrat (regim, somn, activitate fizica), astfel incat sa beneficiezi de toate conditiile necesare pentru a-ti creste puterea de concentrare si pentru a-ti dezvolta gandirea analitica.

Programeaza o sedinta de consultanta cu mentorii si convinge-te de ce este nevoie sa detii tot bagajul de cunostinte fundamentale de scriere de cod si cum te ajuta acestea mai mult decat parcurgerea unui curs Python individual.

De interes:  Vlad Voiculescu, protagonistul unui scandal care dă foc coaliției - Culisele statului paralel, ora 18:00

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.