Tehnologia este într-o continuă dezvoltare, iar liderii din sfera telefoanelor inteligente nu stau pe loc. Anual sunt lansate numeroase modele care aduc în fața utilizatorului specificații impresionante sau, în unele cazuri, doar mici modificări ale modelelor anterioare. Dacă, însă, ești posesorul unui model actual și simți nevoia unei schimbări, poate că nu ar fi rău să iei în calcul și alte variante înainte de achiziționarea unui nou smartphone.

Fie că vorbim despre aspect, fie că ne referim la performanțe, există metode prin care poți face telefonul tău să fie ca nou.

Haide să vezi în continuare 3 metode extrem de ușoare

 

  1.     Modifică aspectul telefonului cu ajutorul unei huse noi

O caracteristică foarte importantă a husei este protecția pe care o oferă telefonului nostru. Totuși, devine un element extrem de vizibil, și chiar un adevărat accesoriu care vine în foarte multe variante: cu suport pentru mașină atașat, lanț decorativ pentru purtarea în jurul gâtului, faimoasele figurine squishy pentru utilizatorii tineri sau în varianta simplă, transparentă. Oferta este cu atât mai variată, cu cât modelul este mai popular. În topul clasamentului se află Apple, iar dacă ai un astfel de smartphone poți verifica selecția de huse iPhone puse la dispoziție de Kasemobile.ro. Pe lângă husa care oferă un aspect nou, poți schimba și folia, în cazul în care cea veche prezintă urme de uzură.

 

  1.     Schimbă interfața telefonului cu ajutorul aplicațiilor destinate
De interes:  Adevărul despre Semmeringul bănățean, ascuns sub preș?

Dacă ești utilizator Android vei avea mult mai multe opțiuni în acest caz, deși nici iOS nu rămâne pe dinafară. Ce este interfața unui telefon? Felul în care arată meniul, ecranul de acasă și pictogramele aplicațiilor instalate de tine. Fiecare sistem de operare vine cu o astfel de interfață standard, care cel mai probabil îți este cunoscută. Tot ce trebuie să faci pentru a schimba aceste caracteristici, este să accesezi magazinul online și să cauți simplu ”launcher”. Aceasta este denumirea purtată de toate aplicațiile de acest gen. Caută cu atenție și instalează varianta care ți se potrivește cel mai bine. 

 

  1.     Adaugă un plus de rapiditate telefonului tău

Ce faci atunci când telefonului tău pare să-i ia o eternitate să deschidă o aplicație pe care o utilizezi zilnic, și într-un final se închide brusc? Iei câteva măsuri care să îți îmbunătățească experiența de utilizator. Un aspect important este update-ul oferit de către dezvoltator. Verifică dacă există actualizări disponibile, care pe lângă noutățile pe care le aduc, îmbunătățesc performanța device-ului. Verifică care sunt aplicațiile inactive sau cele care nu te ajută și dezinstalează-le, iar la cele pe care le folosești constant poți să golești memoria cache. O repornire a telefonului sau o resetare sunt și ele opțiuni valabile pentru a adăuga un plus de rapiditate.

Așadar, nu ai nevoie de un buget mare pentru un nou telefon, ci doar de câteva trucuri utile prin care să readuci la viață vechiul dispozitiv. Încearcă și bucură-te de o nouă experiență!

 

Sursă foto: pexels.com

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.