Taylor Swift ne dezvăluie latura sa romantică în noul single „Lover” | Lyric Video

Taylor Swift își declară iubirea pentru acea persoană specială din viața sa în versurile uneia dintre cele mai romantice piese lansate de artistă în ultimii ani. „Lover” se numește noul ei single, ce readuce în muzica lui Taylor influențele country.

Taylor Swift ne dezvăluie latura sa romantică în clipul cu versuri al noului single „Lover”. Artista americană ne povestește despre cât de mult îl iubește pe actualul ei partener, mărturisindu-ne că i se pare că îl cunoaște de o viață și că își dorește să rămână împreună cu el pentru totdeauna.

Această baladă de iubire denumește și noul album al lui Taylor Swift, un material ce va include nu mai puțin de 18 melodii. „Lover” este cea de-a patra piesă dezvăluită de pe acest LP, după euforicul single „Me!” și reflexivele piese „You Need to Calm Down” și „The Archer.”.

Albumul „Lover” va fi cel de-al șaptelea material discografic al lui Taylor Swift și primul lansat împreună cu casa de discuri Republic Records, după încetarea colaborării cu Big Machine. LP-ul este programat pentru lansare, mâine, pe 23 august.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.