“Am crezut ca o sa mor in fiecare zi”. Este  afirmatia tulburatoare a unui tanar in varsta de 34 de ani care, timp de aproape 3 saptamani, a fost intubat in vreme ce se afla internat in Sectia de Terapie Intesiva a spitalului de boli Infectioase Victor babes din Timisoara. Tanarul, care nu este vaccinat, s-a infectat cu Sars-CoV 2 pe cand se afla in vacanta in Italia.

Barbatul, care nu credea in eficacitatea vaccinului sau gravitatea bolii, chiar daca se simtea rau, si-a administrat singur un tratament cu vitamine, acasa. La un moment dat insa a simtit ca  nu mai poate respira si a mers la spital.

Gradul de afectare pulmonara era in acel moment de 80 la suta. A fost necesara intubarea lui pentru a-l putea salva. Timisoreanul spune ca nu s-a vaccinat pentru ca nu a crezut ca ar putea face vreodata o forma severa de COVID 19.

Datorita efortul medicilor de la ATI, a unei care timp de 3 saptamani a luptat continuu, tanarul a fost salvat. Vor trebui sa treaca luni bune, insa, pana cand isi va reveni in totalitate.

De interes:  Culisele Statului Paralel - Apare "Ministerul Adevărului" - "Ne întoarcem la anii de groază ai comunismului"

 

Sursa: Realitatea de Timis

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.