Sute de amenzi și mii de permise suspendate

Poliţiştii timişeni au acţionat pe raza întregului judeţ în scopul combaterii şi încălcării normelor rutiere. În urma activităţilor desfăşurate au fost aplicate peste 400 de sancțiuni contravenționale în valoare de 162.402 lei.

În data de 21 spre 22 februarie a.c., polițiștii judeţului Timiş au desfăşurat activităţi în scopul prevenirii şi combaterii principalelor cauze generatoare de accidente, reducerii riscului rutier pe drumurile naţionale, drumurile judeţene şi în localităţi, precum şi în vederea combaterii conducerii autovehiculelor sub influenţa băuturilor alcoolice sau a substanţelor psihoactive şi impunerii respectării normelor legale referitoare la viteza de deplasare.

Astfel, în data de 21 spre 22 februarie a.c., pe drumurile publice din județul Timiș, au fost organizate acțiuni cu caracter preventiv-reactiv, la care au participat poliţişti de rutieră și ordine publică.

Efectivele au acţionat pentru depistarea persoanelor urmărite în temeiul legii, identificarea persoanelor predispuse la comiterea de infracţiuni, depistarea persoanelor ce conduc autoturisme cu încălcarea legislaţiei privitoare la circulaţia autovehiculelor pe drumurile publice.

De interes:  Peste 300 de persoane în carantină, în Timiș

Au fost verificate 1920 de autovehicule, fiind reținute un număr de 39 de permise de conducere.

În urma controalelor efectuate, au fost aplicate 431 de sancţiuni contravenţionale, majoritatea fiind pentru nerespectarea normelor rutiere.

De asemenea, au fost retrase 14 certificate de înmatriculare.

Valoarea totală a sancţiunilor aplicate este de 162.402 lei.

Totodată în urma activităților desfășurate au fost depistate 20 de infracțiuni flagrante.

Polițiștii timișeni au efectuat în continuare acțiuni pentru depistarea conducătorilor auto care nu respectă normele rutiere și pentru prevenirea accidentelor rutiere, pe raza întregului județ.

În urma activităţilor desfăşurate au fost aplicate sancţiuni contravenţionale în valoare de 85.170 de lei.

În data de 22 spre 23 februarie a.c., polițiștii Serviciului Rutier împreună cu cei de Ordine Publică au acționat pentru îmbunătăţirea climatului de siguranţă civică, prevenirea activităţilor infracţionale, depistarea persoanelor ce conduc autoturisme cu încălcarea legislaţiei privitoare la circulaţia autovehiculelor pe drumurile publice, creşterea vizibilităţii elementului poliţienesc şi reducerea riscului rutier, pe raza întregului județ.

De interes:  Reținut după încălcarea ordinului de protecție: a mers la soție și a început să o înjure și să o amenințe

În urma controalelor efectuate, au fost aplicate 256 de sancţiuni contravenţionale, majoritatea fiind pentru nerespectarea normelor rutiere.

Valoarea totală a sancţiunilor contravenționale aplicate este de 85.170 de lei.

De asemenea, poliţiştii rutieri au reținut în vederea suspendării 19 permise de conducere și au retras 15 certificate de înmatriculare.

Au fost constate 10 infracţiuni.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.