Succes al campaniei Realitatea PLUS pentru salvarea bisericilor de la demolare: Proiect de lege AUR, înmânat oficial de George Simion, la Legile Puterii

Moment emoționant la Realitatea PLUS. Inițiativa de a salva bisericile din România prinde contur. Președintele AUR, George Simion, invitat în ediția de marți a emisiunii Legile Puterii, i-a înmânat, oficial, Alexandrei Păcuraru, proiectul de lege propus de partidul său pentru stoparea demolării bisericilor, în urma campaniei demarate de Realitatea PLUS. 

George Simion a anunțat oficial, la finalul emisiunii Legile Puterii de marți seară, că susține campania demarată de Alexandra Păcuraru și Realitatea PLUS pentru salvarea bisericilor din România. Președintele AUR i-a înmânat, cu această ocazie, realizatoarei emisiunii Legile Puterii, Alexandra Păcuraru, proiectul de lege inițiat de partidul său în acest sens.

„Vă susțin și v-am și adus legea. Mâine poate fi depusă. Să o verificați. Asta au spus experții noștri. Am stat de aseară până acum să găsim soluțiile cele mai bune pentru a realiza acest proiect de lege. Dacă avem susținerea și celorlalte partide politice care v-au promis că vor vota, vom avea o lege trecută în timp record prin Parlament”, a anunțat George Simion, marți seară, la Legile Puterii.

De interes:  Oferte foarte avantajoase pentru familiile de bucuresteni la apartamente 3 camere Aparatorii patriei

„Mulțumesc foarte mult. De dimineață, de la prima oră, am transmis această dorință a mea de a se face o lege către prim-ministrul nostru și încă aștept răspuns. Sunt în continuare încrezătoare că atunci când dl prim-ministru spune <<Cu Dumnezeu înainte!>> chiar crede ceea ce spune și, în consecință, mă aștept ca această lege care va interzice demolarea sfintelor biserici să treacă, pentru că suntem un popor creștin, nu de ieri, nu de azi. Știu că deranjăm. Dar, dacă noi îi acceptăm pe cei care vor să facă ce vor să facă, atunci și ei să ne respecte sfânta credință. Mulțumesc, domnule președinte AUR, pentru acest exemplu”, a transmis Alexandra Păcuraru, la Legile Puterii.

„Gânduri bune la toți românii care sunt creștini și nu numai, dar este o majoritate a românilor care sunt creștini. Și cei care vor să ne demoleze bisericile să-și pună pofta în cui! Felicitări pentru campanie”, a adăugat George Simion, marți seară, la Legile Puterii.

De interes:  Îngeri, dragoni, cavaleri și zeci de personaje de poveste au „descins” în Centru civic al Reșiței – Banat FM sound factory

Proiectul de lege inițiat de AUR pentru oprirea demolării bisericilor și a lăcașelor de cult din România este semnat de deputații George Simion, Claudiu Târziu și George Axinia.

Imagine

Realitatea PLUS a demarat o amplă campanie de salvare a bisericilor care sunt la un pas de a fi demolate. Alexandra Păcuraru susține că este nevoie urgentă de o lege care să interzică distrugerea lăcașurilor de cult, chiar dacă au fost construite fără o autorizație legală. 

Realitatea Plus, amplă campanie de salvare a bisericilor care sunt la un pas de a fi demolate

Alexandra Păcuraru, realizatoarea emisiunii Legile Puterii, dă exemplul a trei biserici din Constanța și spune că, dacă ele nu vor fi salvate, va fi creat un precedent pentru ca și altele să fie puse la pământ.

„Este drept că unele au fost construite fără autorizație, dar ar fi timpul să simplificăm legislația în acest sens. La Constanța sunt în pericol de fi distruse: Mănăstirea Sfânta Treime, Biserica Sfântul Haralambie și cea care poartă hramul „Izvorul Tămăduirii”- a cărei demolare a fost oprită și ca urmare a eforturilor depuse de Realitatea PLUS.

De interes:  La Timișoara începe o nouă acțiune de dezinsecție

Alături de arhierei și credincioși, voi lupta pentru ca acestea, dar și altele din întreaga țară, să rămână în picioare. Dacă nu oprim răul la Constanța, acesta se va răspândi și în alte localități din România. Iar în casa Domnului nu se intră cu buldozerul”, a punctat Alexandra Păcuraru.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.