Încă de la începutul epidemiei, la Spitalul Victor Babeș din Timișoara au fost înregistrate multe cazuri vindecate. Medicul Virgil Musta, cel care coordoneaza echipa de acolo a afirmat că acest lucru se daotreazaă schemei de tratament aplicată dar și faptului că cei mai mulți dintre cei care au scăpat de coronavirus sunt oameni tineri, fără alte boli grave în istoricul medical.

Oricum, lucurile merg bine, din acest punct de vedere, la Timișoara. Printre cei vindecați se află atât pacineți din județul Timiș, cât și din județele limitrofe. În 24 de ore, 16 oameni au fost declarați vindecați la Spitalul Victor Babes, numărul acestora ajungan la 258 de la inceputul pandemiei. Și  chiar dacă lucrează în prima linie a luptei cu boala, niciun medic de aici nu s-a infectat cu COVID 19. Pentru că numărul cazurilor din Timiș este mare, județul fiind pe locul cinci din țară în privința îmbolnăvirilor, și alte unități medicale din Timișoara sunt pregătite să preia cazurile ușoare și de gravitate medie. Totodată, una dintre maternitățile din oraș preia doar gravidele și nou născuții ale căror teste pentru coronavirus sunt pozitive.

De interes:  Legile Puterii | Bogdan Toader, fost președinte al CJ Prahova: ”TIR-ul de la Victor Babeș nu a funcționat corespunzător nici la Spitalul din Ploiești”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.